Lisette Jonkman

Cover reveal De vier stadia van verval

Het e-book komt over een paar dagen uit, dus tijd om het omslag van De vier stadia van verval te onthullen! AAAAH jongens, ik vind dit zo leuk :D

Ik wilde graag dat het omslag net zo kippenvelinducerend zou zijn als de inhoud van De vier stadia van verval. Zoals je aan de voorkant kunt zien, is het geen gezellig feelgoodverhaal. Nu win je daar natuurlijk ook niet de Harland Awards Verhalenwedstrijd mee. Heb je mijn hysterische blog daarover al gelezen?

 

Waar gaat het over?

Als hij na een sabbatical terugkeert naar Nederland, ontdekt Mark Bouwer dat zijn huurder al drie maanden lang geen cent betaald heeft. Hij zet koers naar zijn woonboerderij in the middle of nowhere om uit te zoeken wat er mis is. Daar stuit hij echt er alleen op een noodkreet van de huurder. Mark is gedwongen af te dalen in zijn duistere verleden. Een verleden dat geduldig op hem heeft liggen wachten…

 

Van kleins af aan

Horror is een oude liefde van me. Toen ik begon met schrijven (in groep 7, letterlijk de vorige eeuw) liet ik me inspireren door de verhalen van R.L. Stine en Paul van Loon. Alleen schrijf ik inmiddels niet meer over een monster dat in de supermarkt stiekem alle barbecueworstjes aanbrandt of een kist waar een alien in verstopt zit die plat Drents praat (...ik wou dat ik een grapje maakte), maar over iets heftigere zaken.

Maar O MY GOD, wat zit ik nou te blaten? Je bent hier niet om mijn nostalgische grootmoedergebabbel aan te horen. Je bent hier voor de cover!

DUS HIER!

De vier stadia van verval

Tadaaaa!

Het ontwerp is gemaakt door de getalenteerde Roy Monteiro. Ik heb hem een complete analyse van het verhaal gestuurd, inclusief een gigantische briefing over wat ik wel en niet mooi vind... maar ik had niet eens durven dromen dat hij meteen met zoiets VETS op de proppen zou komen. Roy, je bent een fricking tovenaar.

Binnenkort (héél binnenkort) kun je alvast een stukje lezen van De vier stadia van verval. Tot die tijd moet je het gewoon nog even met deze creepy cover doen :)

 

Vind je het omslag net zo mooi als ik? (Ik hoop het! <3)

 

Liefs,

Lis

Reacties (7)

 • Ooeehh ziet er spannend uit. Zo anders ook dan je andere boeken. Ik ben heel benieuwd!!

 • Wow, Lisette, ik vind 'm waanzinnig gaaf! Subtiel, arty, sfeervol. Ik ben echt razendbenieuwd naar het verhaal. Ik wou dat meer uitgevers/auteurs dit soort covers probeerden!

 • Wow! Dat is wel wat anders ja maar gaaf! Ademt echt al een sfeer uit. Ik ben heul heul heul benieuwd!

 • Renate

  Wow.... dat wordt bibberen op zijn best! Nu al zin in. Benieuwd...
  De omslag is echt klasse.

 • Ooooh Lisette ik vind dit zoo leeheeeuk!
  Dit klinkt al zo goed... Ik kan niet wachten tot hij klaar is!

 • nicole

  Ik was heel even heel blij en nu zie ik dat hij alleen als e-book uit is. Ik ben nog zo'n typetje dat graag de bladzijden omslaat van een papieren boek. Komt hij ook uit op papier? please!!

 • In antwoord op: nicole

  Ik moet je voor nu teleurstellen, want daar zijn (nog) geen plannen voor. Als ik wat meer enge verhalen heb geschreven, kan ik ze misschien bundelen. Dat zou ik zelf ook wel leuk vinden :)

Laat je reactie achter

0

Mijn boeken

 

Follow on Bloglovin

Twitter

Lis1988 Een van de reacties op het nieuwe stukje uit Verkikkerd 3 dat ik gisteren publiceerde: 'Olivier!! De beschrijving v… https://t.co/aQhsfz6Bk9
1hreplyretweetfavorite
Lis1988 De Telegraaf vindt het zelf ooook erg verontrustend. https://t.co/L9QNIyeS29
22hreplyretweetfavorite

Instagram

Facebook

 

Recente reacties

Hoi, Ik wil even zeggen dat ik absoluut verliefd ben op je schrijfstijl, en dat ik ook een trotse C...
Marijke Voorhorst
Dank je dat je dit boek geschreven hebt. Het heeft me doen beseffen dat mijn schrijf-ontwijkende ged...
Esmee
Aww, zo schattig! Gefeliciteerd!