Lisette Jonkman

E-book De vier stadia van verval + gratis fragment

Nadat ik iedereen bijna drie weken de kop gek heb gezeurd over dat verhaal waarmee ik de Harland Awards Verhalenwedstrijd won, is De vier stadia van verval nu eindelijk te downloaden via Amazon! En als bonus kun je in deze blog alvast een stukje lezen :)

Dit was de eerste keer dat ik het proces van begin tot eind helemaal in eigen hand heb gehouden, onder het mom 'zelluf doehhoen!'. Zelf de redacteur en corrector kiezen, en het allerleukste: zelf een omslag bedenken en dat samen met een door mij gekozen vormgever uitwerken! Aangezien ik de minst georganiseerde persoon op deze planeet ben, wilde ik wel eens zien of ik het überhaupt rond zou krijgen. En nu is het gelukt! YAY! Rijk zal ik er niet van worden, maar dat was ook nooit het plan :)

 

Waar gaat het over?

Wanneer hij na een sabbatical terugkeert naar Nederland, ontdekt Mark Bouwer dat zijn huurder al drie maanden lang geen cent betaald heeft. Hij zet koers naar zijn woonboerderij in the middle of nowhere om uit te zoeken wat er mis is. Daar stuit hij echter alleen op een noodkreet van de huurder. Mark is gedwongen af te dalen in zijn duistere verleden. Een verleden dat geduldig op hem heeft liggen wachten…

 

Maar ik heb geen Kindle!

No problemo. Je kunt via Amazon of je eigen appstore heel makkelijk de gratis Kindle-leesapp downloaden. Die zet het bestand voor je om, zodat je het ook op je telefoon, tablet en computer kunt lezen. Hiep hoi!

 

Maar ik heb geen creditcard!

Dit probleem kan ik helaas niet voor je oplossen, maar wie weet is er wel iemand in je omgeving die je even lief aan kunt kijken? En anders... eh... pak ik dat probleem wel aan als het zich massaal voordoet.

 

Mag ik alvast een stukje lezen?

Natuurlijk! Hier zijn de eerste 1800 woorden :)

 

KLIK HIER om het e-book op Amazon te bekijken en te downloaden.

 

Liefs,

Lis

Reacties (2)

  • Roberta

    Whaa, ik ben benieuwd! +1 voor een niet-credit-card oplossing ;)

  • Mariska

    Ik ben ook erg benieuwd naar het verhaal. Hier ook een niet-creditcard gebruiker helaas ?

Laat je reactie achter

0

Mijn boeken

 

Follow on Bloglovin

Twitter

Lis1988 Soms zit het mee, soms zit het tegen, en soms ontdek je nadat het beton van de badkamervloer is gestort dat de douchegoot verkeerd om zit.
7hreplyretweetfavorite
Lis1988 RT @Jasper_deVries: Een interview met Lisette Jonkman. Dat leverde een heerlijk verhaal op over onzekerheid, konijnen en poep. Ja, echt. ht…
15hreplyretweetfavorite
Lis1988 Maar als je nog iets langer wacht sta je straks je lenzen te poetsen en probeer je je tanden uit te doen, dus LIS GA NAAR BED

Instagram

Facebook

 

Recente reacties

Marijke Voorhorst
Dank je dat je dit boek geschreven hebt. Het heeft me doen beseffen dat mijn schrijf-ontwijkende ged...