Lisette Jonkman

Win een gesigneerd exemplaar van Verkikkerd voor onder de kerstboom!

Heb je nu al cadeaustress voor de feestdagen? I feel your pain.
Om je een handje te helpen heb ik hier een paar exemplaren van Verkikkerd liggen die ik gesigneerd ga opsturen - misschien wel naar jou!


Wat moet je daarvoor doen?
Eigenlijk is het heel simpel: vertel hieronder waarom jij zo'n boek met mijn krabbel erin nodig hebt (ik wil er trouwens ook best een konijn voor je in tekenen). En laat even weten voor wie het is, ook best belangrijk! :)

(Is je reden of de ontvanger die jij in gedachten hebt echt supergeheim, dan mag je natuurlijk ook een e-mail sturen! Mijn e-mailadres vind je hier.)

Op 14 december kies ik de winnaars. Dus waar wacht je nog op? Geef een blij cadeautje aan jezelf of aan je beste vriendin, je moeder, je zus, je oma, die lieve buurvrouw, dat leuke meisje in de trein, je leidinggevende, je favoriete kassameisje, je lerares...

Liefs,

Lis

Reacties (16)

Laad vorige reacties
 • Wat een toffe actie! :D

  Ik zou dit boek graag voor mezelf willen winnen, lekker egoïstisch I know, omdat ik dan nog een tof boek erbij heb met een krabbel en ik vind een boek met een handtekening altijd erg leuk. Dan krijg je een beetje het gevoel of het boek voor jou persoonlijk geschreven is. En iets minder egoïstisch is dat ik dan mijn exemplaar aan mijn moeder geef, die net zo veel van lezen houdt als ik :D

  Liefs,
  Nathalie

 • Janine

  Hoi hoi

  Super leuke actie! Mijn schoonzus (die trouwens ook een konijn heeft;) ) heeft op haar verlanglijstje Glazuur staan. Dat is leuk, maar een getekend exemplaar van Verkikkerd is natuurlijk nog veel leuker! Dan heeft de Sint dit jaar extra zijn best gedaan!

  Fijne december maand alvast!
  Groetjes
  Janine
  (Ik ben zelf trouwens helemaal verkikkerd op je boeken en kan niet wachten op het vervolg!!)

 • Janine

  In antwoord op: Janine

  ;) lees ik het verhaal nog een keer, gaat het om 14 december... Oeps beetje laat voor Sint, maar schoonzus is vast ook erg bljj met kerstmis!!

 • Ellen

  Ik zou mijn zus Marjan graag een gesigneerd boek van jou cadeau willen doen. Ze is bijna een half jaar geleden voor het eerst moeder geworden van mijn super lieve en schattige nichtje Julia.
  Zij verdient na de drukke en hectische periode wel even een fijn en humoristisch boek om te ontspannen.
  En dat konijn is natuurlijk symbool voor mijn nichtje, want die is fan van Nijntje!

 • Irla

  Ik vond 'Verkikkerd' echt heel leuk! Ik had het boek gereserveerd bij de bibliotheek, maar het duurde heel lang voordat ik aan de beurt was. Populair boek, denk ik ;) Maargoed, ik zou het graag nog een keer willen lezen.
  Ik studeer in Enschede, dus veel dingen kwamen me bekend voor :) Ik ben ook heel benieuwd hoe deel 2 verder gaat!

  Groetjes, Irla

 • Bregje

  Ik heb hem gisteren in 1x uitgelezen (terwijl het huishouden wachtte en ik door het boek dacht hmmm het toilet moet ook!) ik heb hem zelf via de bieb geleend en zou hem dolgraag aan mijn zus willen geven om te lezen. Zodat zij ook ineens ontzettend zin in pizza kan krijgen, hardop lachen en huilen. Met drie kindjes die genoeg aandacht willen is het tijd dat ze ook een momentje voor zichzelf heeft met een goed boek!

 • Ik ben verslaafd aan boeken kopen. En als ik een boek gelezen heb waarbij ik iedereen mee heb laten geniet (lees: ik lach hardop tijdens het lezen van een goed boek, maakt niet uit waar ik ben) wil ik de andere boeken ook in mijn bezit hebben en lezen van die schrijver. Dat is nu ook het geval bij Verkikkerd. Laatst heb ik ein-de-lijk Glazuur gelezen. De ongekende humor van Lisette Jonkman en het verrassende verhaal zijn geweldig. Helaas ben ik sinds kort werkloos, dus heb ik een boekenkoopverbod gekregen van mijn vriend... Ondanks dat ik nog wel een paar ongelezen exemplaren in mijn kast heb staan, vind ik het vreselijk dat ik niets nieuws mag kopen! Daarom gun ik, egoïstisch als ik op dit moment ben, mijzelf het boek. ;)

 • Gwendolyn

  Ik heb glazuur al in de boekenkast staan en wil heel graag verkikkerd er naast zetten. Je schrijft zulke leuke boeken, dat ik zeker al je boeken wil hebben. Ben ook al heel erg benieuwd naar boek 3!
  Dus als je mijn kast compleet wilt maken denk aan mij!

 • Omdat ik door jou, verliefd ben geworden op "kikker" ;) En omdat t een aanwinst is voor op mijn boekenplank uiteraard!!!

 • Lina De Smet

  Omdat naar mijn gevoel geen examen, zelfs nederlands niet. Goed gegaan is, CAN I HAVE ONE GOOD THING THIS DECEMBER PLEASE?

Laat je reactie achter

0

Mijn boeken

 

Follow on Bloglovin

Twitter

Lis1988 Een van de reacties op het nieuwe stukje uit Verkikkerd 3 dat ik gisteren publiceerde: 'Olivier!! De beschrijving v… https://t.co/aQhsfz6Bk9
1hreplyretweetfavorite
Lis1988 De Telegraaf vindt het zelf ooook erg verontrustend. https://t.co/L9QNIyeS29
22hreplyretweetfavorite

Instagram

Facebook

 

Recente reacties

Hoi, Ik wil even zeggen dat ik absoluut verliefd ben op je schrijfstijl, en dat ik ook een trotse C...
Marijke Voorhorst
Dank je dat je dit boek geschreven hebt. Het heeft me doen beseffen dat mijn schrijf-ontwijkende ged...
Esmee
Aww, zo schattig! Gefeliciteerd!