Lisette Jonkman

WIN kaartjes voor I Love Beauty!

Hou je van beauty én wil je graag een schrijfworkshop van yours truly volgen? Dat komt goed uit, zeg. Op 28, 29 en 30 november organiseert Cynthia 'MissLipgloss' Schultz in de IJsselhallen in Zwolle I Love Beauty, waar ik schrijfworkshops geef. En ik geef kaartjes weg!

Ik geef workshops!

Op I Love Beauty draait het naast beauty ook om gezondheid en lifestyle. En mijn lifestyle is toevallig 'chocolade-etend op de bank hangen om in pyjama mijn volgende boek te schrijven'. Is dit ook de lifestyle die jij nastreeft, met of zonder de onderdelen chocolade en pyjama? Kom dan naar mijn workshops, dan geef ik je een mentale schop onder je schrijfkont. O, en je kunt mijn nieuwe hup-ga-nou-eens-schrijven-gids Schrijven kreng! natuurlijk kopen en laten signeren. DANSJES!

Mijn Schrijven kreng!-workshops volg je om:

Vrijdag 28 november
17.00 uur

Zaterdag 29 november
15:00 uur

Zondag 30 november
15:00 uur

Winnen

Wat valt er te winnen?

Ik mag in totaal 4 kaartjes weggeven voor I Love Beauty. Win je een ticket? Dan mag je zelf kiezen of je op vrijdag, zaterdag of zondag gaat. Tof, hm?

 

Wat moet je doen om te winnen?

Heel simpel: een vraag beantwoorden.

Wie van schrijven houdt, kent ook de lichte (of zware) faalangst die daarmee samenhangt. Om te voorkomen dat je überhaupt aan schrijven begint en dus niet faalt, bedenk je allemaal smoesjes. Deze beroemde schrijfontwijkende smoezen gebruiken ALLE SCHRIJVERS. Ik ook. In Schrijven kreng! noem ik de vijf meest gebruikte schrijfsmoezen op en los ik ze meteen voor je op.

Mijn standaard-schrijfsmoes is: 'Maar ik kan het best eerst al deze andere dingen gaan doen, dan heb ik straks éxtra veel tijd om te schrijven.' (Om vervolgens te eindigen op YouTube of met mijn neus in een boek.)

Wat is de schrijfontwijkende smoes die jij het vaakst inzet?

 

Laat je antwoord in de comments achter en wie weet win jij zo'n felbegeerd ticket :) Enne, foute antwoorden bestaan niet!

Op 20 november kies ik de 4 winnaars. Ik ben heel benieuwd naar jullie schrijfsmoezen!

 

Liefs,

Lis

Reacties (20)

Laad vorige reacties

Laat je reactie achter

0

Mijn boeken

 

Follow on Bloglovin

Twitter

Lis1988 Wilde iets vertellen met de afkorting IBA erin, maar besefte dat de meeste mensen gewoon riolering hebben en niet weten WTF het betekent.
17mreplyretweetfavorite
Lis1988 RT @_Alet: Mensen, daar zijn we weer... Volgende week weer tv-opnames (ja heus!). Welke ondernemer in Assen moet ik echt eens spreken? #dtv
Lis1988 Mailtje dat de nieuwe Lockwood & Co zo binnenkort in mijn bus valt. https://t.co/38X3wGoIuZ

Instagram

Facebook

 

Recente reacties

Champagne
obecnie nieruchomo niezwykle
Vanessa
jeśli trzydzieści czterdzieści
Sarah
miło nieco poważnie