Lisette Jonkman

Wil je iets melden over mijn boeken? Heb je een vraag voor me? Wil je gewoon even wat roepen? Dat kan allemaal, en wel hieronder! Laat vooral je bericht achter :)

 

Reacties (30)

Laad vorige reacties
 • Femke

  Zojuist verkikkerd uitgelezen! Heerlijk boek, ik ben fan! Ga ook snel de rest van de boeken lezen! TOP!!!!

 • Verena

  Verkikkerd inmiddels 2x gelezen en nu bijna door Verslingerd heen. Komen er nog meer vervolgen op deze geweldige serie? Hoop het wel. Je bent een toppertje!!!!

 • Patricia

  Hoi Lisette!
  Met kerst je boek Schrijven Kreng! gekregen. Meteen aan begonnen TOT de eerste opdracht.... ik kan blijkbaar ook heel goed uitstellen, uitstellen, uitstellen... Vanmorgen eindelijk weer begonnen, nu op pagina 34 en zó herkenbaar en grappig, geweldig!
  Jammer dat ik te oud (!?!?!?!?!? Belachelijk...) ben voor het YA Summer Camp..... ;-)
  Ik ga vanmiddag je andere boeken aanschaffen!
  Bedankt en succes!

 • Isaure

  Glazuur vond ik al een super tof boek. Omdat ik er zo van genoten heb, ben ik vorige week naar de bieb gegaan om verkikkerd en verslingerd te halen. Sindsdien heb ik beide boeken 2 keer gelezen omdat ik ze zo ontzettend leuk vond! Ik wach nu al met smacht op je volgende chicklit! Groetjes Isaure

 • Jo

  Een opgave om Verkikkerd en Verslingerd weg te leggen! Gewoon bijna onmogelijk :)!! Toen ik eenmaal het einde naderde, wilde eigenlijk niet meer verdergaan met lezen omdat ik nog meer Lucy en Kikker wil. Kinderachtig, hè :D! Maar een groot compliment! Het zou geweldig zijn als er een derde deel komt! I cross my fingers :)!

 • Merel

  Hoi Lisette!

  Wat kan jij geweldig leuk schrijven zeg! Ik heb verkikkerd en verslingerd gelezen en genoten! Ik begin van de zomer aan glazuur! Joepie!! Wanneer komt je volgende boek uit?! :-)
  Groetjes!!

 • Meike

  mijn moeder is er helemaal verslingerd aan;)

 • Anouk

  Wauw! Wat heb ik genoten van je boeken.
  Eerst begonnen met glazuur, wat al een erg leuk verhaal was, maar toen ik eenmaal aan verkikkerd en vervolgens glazuur was begonnen kon ik niet meer stoppen met lezen.
  Ik kan echt niet wachten op een eventueel vervolg van deze serie!
  Ik hoop echt dat deze er komt, want ik vind het erg jammer dat ik de boeken uit heb.

 • lieke

  heyy!! ik hou zo van je boeken!! ik begon aan verkikkerd en raakte meteen verliefd, dus toen ik erachter kwam dat er een deel 2 was, heb ik het meteen gereserveerd bij de bieb! in 3 dagen had ik het uit (net als verkikkerd trouwens)
  ik zal eerlijk zijn: ik heb nog nooit gehuild bij een boek, maar toen het stuk van chewys overlijden kwam moest ik toch echt een traan laten..
  ik hou er zo van hoe je schrijft! het is net of ik lucy ben, en al haar vrienden zijn ook mijn vrienden. ik vind het jammer dat ik de boeken al uit heb, ze hadden best 1000 pagina's mogen hebben ;)
  ik ga alle boeken van je lezen en wacht nieuwsgierig op je eerst volgende boek!
  xx Lieke

  Ps. stiekem hoop ik dat er een deel 3 van lucy en co komt! :)

 • Fleur

  Hallo
  Ik vind dat je echt super fantastische lollige en leuke boeken schrijft!!!!!!!
  Ik heb de boeken met heel veel plezier gelezen en ik hoop dat je nog meer boeken gaat schrijven!

  Fleur

Laat je reactie achter

0

Follow on Bloglovin

Twitter

Lis1988 Een van de reacties op het nieuwe stukje uit Verkikkerd 3 dat ik gisteren publiceerde: 'Olivier!! De beschrijving v… https://t.co/aQhsfz6Bk9
1hreplyretweetfavorite
Lis1988 De Telegraaf vindt het zelf ooook erg verontrustend. https://t.co/L9QNIyeS29
22hreplyretweetfavorite

Instagram

Facebook