Lisette Jonkman

Over Foetsie

Hilde moet op haar driejarige neefje passen, maar ineens is hij verdwenen. Hoe kan dat? Waar is hij? Ze moet hem vinden, en snel, want het is 31 december en haar overbezorgde zus en zwager komen vanavond thuis van wintersport! In een race tegen de klok probeert Hilde samen met haar beste vriendin Roos alle puzzelstukjes in elkaar te passen, terwijl ze de schijn ophoudt tegenover de krengerige buurvrouw en de sexy buurjongen. Wordt het voor iedereen een gelukkig nieuwjaar?

Foetsie verscheen in Zin in 2013!, het nieuwjaarsgeschenk van Luitingh-Sijthoff, en in het e-book FEEST! van Chicklit.nl, dat HIER gratis te downloaden is.
Erg origineel en grappig. Je wilt het zo snel mogelijk uitlezen om te weten hoe het verder gaat!
- Goodreads.com

 

 

Mijn korte verhaal Foetsie is gratis te downloaden, samen met 9 andere verhalen, als eBook

Recensies

Dit is wat mijn lezers en lezeressen van Foetsie vinden: 

In dit verhaal had ik in eerste instantie niet eens echt romantiek verwacht, maar Lisette Jonkman weet het er wel weer in te krijgen! Ook de nodige krengen en bitches zitten er weer in.
- BooksandKisses.nl

 

 

Reacties (11)

Laad vorige reacties

Laat je reactie achter

0

 

Foetsie is gratis te downloaden als eBook (.epub bestand) van Chicklit.nl

 

Aantal pagina's: 34

Eerste druk: 31 december 2012

Afmetingen: 2563 kB

Follow on Bloglovin

Twitter

Lis1988 Wilde iets vertellen met de afkorting IBA erin, maar besefte dat de meeste mensen gewoon riolering hebben en niet weten WTF het betekent.
24mreplyretweetfavorite
Lis1988 RT @_Alet: Mensen, daar zijn we weer... Volgende week weer tv-opnames (ja heus!). Welke ondernemer in Assen moet ik echt eens spreken? #dtv
Lis1988 Mailtje dat de nieuwe Lockwood & Co zo binnenkort in mijn bus valt. https://t.co/38X3wGoIuZ

Instagram

Facebook