Lisette Jonkman

Over Verslingerd

Het studentenleven gaat niet over rozen. Dat van Lucy niet, tenminste! Haar relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is Laura's interesse alleen zakelijk...?

Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken wordt er van alle kanten aan haar getrokken door vrienden en familie met problemen. Hoog tijd om prioriteiten te stellen. Wat is nu eigenlijk écht belangrijk in het leven?

Verslingerd is een humoristische roman over een beautyblogger, een huis vol nerds en échte liefde!
Lisette is de koningin van de Nederlandse chicklit. 
- Adorable Books

 

De ontwikkelingen van de personages zijn ontzettend goed en smaken naar meer. Meer. Méér.
- Zon en Maan

 

Lisette is wat mij betreft echt de beste chicklitauteur als het om humor gaat!
- BooksandKisses.nl

 

Verslingerd kost €17,50 en ligt overal in de winkel!

Recensies

Dit is wat mijn lezers en lezeressen van Verslingerd vinden: 

Een heerlijk sprankelend verhaal! Daarom hoefden we niet lang na te denken over welk boek de titel Boek van de Maand juli verdient. Verslingerd natuurlijk, duh.
- Chicklit.nl

 

Je leest het sneller uit dan je lief is. Lisette Jonkman weet me wederom 397 pagina's te boeien met haar verhaal vol studentenhumor en flauwe grappen. Ik vond Lucy na het eerste boek al leuk en dit tweede boek heeft daar niks aan veranderd. In tegendeel: ze wordt alleen maar leuker!
- Studenten.net

 

Er zijn echt maar weinig auteurs die me de slappe lach kunnen bezorgen, maar Lisette Jonkman is daar een van!
- Craving Pages

 

Een heerlijk feelgood-boek dat je lekker mee kunt nemen naar het strand. Jonkman schrijft als een trein! Je waant je even in de romantische wereld van hoofdpersoon Lucy en haar nerdy campusvrienden. Een heerlijke afleiding.
- Deadline.nl

 

Verkikkerd en Verslingerd zijn verslavende romans... Dankjewel Lisette voor uren leesplezier én buikpijn van het lachen.
- By Dagmar Valerie

 

Verslingerd is een heerlijk en herkenbaar verhaal voor de (oud-)studenten onder ons. Vaart, humor, afwisselende dialogen en goed uitgewerkte personages.
- Boekreviews.nl

 

Verslingerd zit briljant in elkaar. Laat die Chicklit van het Jaar-verkiezing maar komen: de boeken die later dit jaar nog uitkomen zullen het lastig krijgen om mijn stem nog van Verslingerd af te pakken!
- EenOfAndereBlog.nl

 

Ik heb meerdere keren hardop gelachen (gelukkig was ik alleen thuis) en zelfs bij het meest droevige stukje wist ze een kleine glimlach op mijn gezicht te toveren. Het boek zuigt je op als een zwart gat en zet je pas weer terug op aarde als het uit is.
- MuyMaaike.nl

 

Het heeft weer een nieuwe, sterke verhaallijn waar ik iedere minuut van heb genoten. Verslingerd is een roman die je dezelfde dag als waarop je erin begonnen bent wilt uitlezen. En dat verdient hij ook dubbel en dwars.
- Book Bouquets

 

Af en toe vroeg ik me af of Lisette soms een kijkje in mijn leven had genomen. Van mij krijgt Verslingerd 5 sterren.
- Young-Adults.nl

 

Verslingerd is met veel liefde en ook weer een goed gevoel voor humor geschreven. Meerdere malen betrapte ik mezelf erop dat ik zat te grinniken. Waar een chicklit al snel oppervlakkig kon zijn, had ik bij Verslingerd het gevoel dat de karakters echt (op)groeiden door het hele verhaal.
- EenLetterMeerGraag.nl

 

Verslingerd is niet alleen verschrikkelijk leuk, het boek raakte me ook echt. Lisette kreeg het gewoon voor elkaar om mij tegelijkertijd keihard te laten huilen én keihard te laten lachen.
- Hier Schrijft Ilse

 

Verslingerd is zo’n boek waarbij je bij elke letter blijft genieten en hoe meer je leest hoe vrolijker je wordt.
- Rachelleest.nl

 

Natuurlijk ben ik er zo snel mogelijk in begonnen en gelijk wist ik al: Verkikkerd was goed maar dit boek word nog beter! Waarom? Omdat alles wat een goed boek moet hebben in dit boek zit.
- Live Love And Books

 

Wat kan Lisette toch ontzettend goed schrijven! Het boek mag dan wel bijna 400 bladzijdes hebben, ik las het in één middag uit.
- Booklover Blog

 

Ik wil ook een Kikker!
- Pluizenbol.nl

 

Reacties (4)

 • Eliane

  Hoi Lisette,
  Ik heb net verslingerd uitgelezen en ik moest je gewoon laten weten dat ik het een geweldig boek vond! Één minpuntje: het boek is afgelopen :( Echt super geschreven, herkenbaar, humoristisch en meeslepend. Ik wil ook in het Fort wonen!
  Groetjes Eliane

 • Peej

  Oh... wat ben ik slecht!
  Ik zag al iets over dit boek.. maar, zag Lucy en Kikker voorbij komen.. Dacht een soort van Verkikkerd!
  Maar.. het is een vervolg zeker? =D
  Wauww...
  Ik bestel hem gelijk!

 • Marly

  Glazuur al achter (op?) mijn kiezen, Verkikkerd bijna uit en vanavond je naam gegoogled om te zien of je nog meer van deze heerlijkheid geschreven hebt...
  Wow, wat ben ik blij met bovenstaande antwoord: Verslingerd, ik ga je kopen!!!

 • Silvia

  Wat een heerlijke 3 boeken om te lezen. Ik hoop dan ook dat er nog een aantal vervolg boeken gaan komen. Ovet het leven van Lucy en Kikker en de rest van de studenten. Lijkt me leuk om te lezen hoe het verder gaat met hun leven samen.

Laat je reactie achter

0

 

Verslingerd kost €17,50 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com, Cosmox en bij iedere boekhandel, zoals Van der Velde.

 

Aantal pagina's: 398

Eerste druk: 31 mei 2014

Afmetingen: 216 x 139 x 34 mm

Gewicht: 495 gram

ISBN10: 902180980X

ISBN13: 9789021809809

Follow on Bloglovin

Twitter

Lis1988 Een van de reacties op het nieuwe stukje uit Verkikkerd 3 dat ik gisteren publiceerde: 'Olivier!! De beschrijving v… https://t.co/aQhsfz6Bk9
1hreplyretweetfavorite
Lis1988 De Telegraaf vindt het zelf ooook erg verontrustend. https://t.co/L9QNIyeS29
22hreplyretweetfavorite

Instagram

Facebook