Pizzageur & Maneschijn

Over Pizzageur & Maneschijn

In het gratis korte verhaal Pizzageur & Maneschijn maak je alvast kennis met kersverse studente Lucy en haar nerdy huisgenoten uit Lisettes nieuwe boek Verkikkerd. Je kunt het verhaal lezen voordat je aan Verkikkerd begint, maar ook daarna is het leuk als extraatje.

Pizzageur & maneschijn is een teaser voor Lisettes nieuwste boek Verkikkerd, en is ook te downloaden.

Echt een superverhaal!

– Petra Kruijt

 

Pizzageur & Maneschijn belooft véél goeds voor Verkikkerd!

– Teddlicious.nl

 

Pizzageur & Maneschijn is gratis te downloaden als PDF

Recensies

Dit is wat mijn lezers en lezeressen van Pizzageur & Maneschijn vinden: 

Hoewel dit korte verhaal nog geen twintig bladzijden telt durf ik jullie wel al vast te adviseren om nog even die lachspieren te trainen, want oh mijn god… na nog geen tien bladzijden had ik al kramp in mijn buik van het lachen.

– CravingPages.nl

 

Natuurlijk krijgen we in dit korte verhaal van maar 20 bladzijden ook al een beetje te maken met vlinders.. Love me some romance! Lisette Jonkman heeft mij met dit korte verhaal echt weten te triggeren, dus ik ben zeker van plan dit boek te lezen!

– Prinsesje-Kim.blogspot.nl

 

Ik kan niet wachten om te weten hoe het verder gaat met Kikker en Lucy na het lezen van Pizzageur & Maneschijn! 🙂

– Lezersreactie van Wendy

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.