Glazuur

Over Glazuur

Sophie baalt van haar nietige baantje bij het grote reclamebureau CopyBlinders. Dat haar vroegere beste vriendin Karlin haar baas is geworden en een relatie heeft met Sophies grote liefde Rein, helpt ook niet mee. Als Sophie voor de zoveelste keer vernederd wordt, is de maat vol: ze neemt het heft in eigen handen. Hou je vast!

Glazuur werd door de lezeressen van Chicklit.nl bekroond met de prestigieuze titel Boek van het Jaar 2012.

LMAO met Glazuur van Lisette Jonkman. Well done, girl!

– Chantal van Gastel

 

Sprankelend debuut van een veelbelovend talent.

– Astrid Harrewijn

 

Glazuur kost €10,00 en ligt overal in de winkel.

Recensies

Dit is wat mijn lezers en lezeressen van Glazuur vinden: 

Glazuur heeft alle ingrediënten die een chicklit behoort te hebben en deze zijn op de goede manier gebruikt. De humor die Lisette erin heeft verwerkt is ongekend. Een aantal keer heb ik hard moeten lachen om bepaalde scenes. Een bewijs dat Lisette Jonkman haar debuut steengoed heeft weten neer te zetten!

– Chicklit.nl

 

Als ik zeg dat ik aangenaam verrast was, zou dat de lading niet dekken. Ik heb gelachen. Veel. Hardop. Ik ben laaiend enthousiast. Vanaf Glazuur heb ik drie favoriete schrijfsters: Sophie Kinsella, Chantal van Gastel en Lisette Jonkman.

– Prettyhappy.nl

 

Dit debuut van de auteur, dat is uitgebracht dankzij haar winnende manuscript bij een chicklit-schrijfwedstrijd, kan zich prima meten met concurrerende titels in hetzelfde genre. Het hoofdpersonage is grappig en herkenbaar, de humor is volop aanwezig en de romantische spanning spat regelmatig van de pagina’s. Hiermee is de roman geschikt voor een breed, vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden.

– NBD Biblion

 

Dit boek is zó grappig. Je zit echt van de eerste tot de laatste pagina te lachen. Sophie is een ontzettend herkenbaar personage waar iedere vrouw zich op een bepaalde manier wel mee kan identificeren. Haar gevatte opmerkingen zijn echt het beste onderdeel van dit boek. Lisette Jonkman is een super leuke schrijfster waar ik graag nog veel meer van wil lezen!

– Boekenworm Blog

 

Soms ben je een boek aan het lezen en dan kun je het niet meer wegleggen, herkennen jullie dat? Nou, zo’n gevalletje is Glazuur voor mij. Ik begon erin, en ik heb het in één ruk uitgelezen. Ik ben gevallen voor de fijne en charmante schrijfstijl van Lisette Jonkman. Dit is gewoon een heerlijk boek om te lezen. Ook gebeuren er wat onverwachtse dingen, wat niet vaak voorkomt bij een chicklit. Dit maakt Glazuur nóg leuker.

– Adorablebooks.nl

 

Glazuur is nog een stapje leuker dan de meeste chicklits, moet ik zeggen. Het boek nam me vanaf de eerste bladzijde mee en ik kon het dan ook moeilijk wegleggen. Ik kan wel zeggen dat dit hét perfecte boek is om op je vakantie te lezen.

– Booksandkisses.nl

 

Lisette Jonkman beschrijft dagelijkse, herkenbare situaties met zoveel humor dat ze bijzonder worden. Ze heeft een sterke fantasie en weet de meest hilarische situaties te creëren. Glazuur doet lachen en laat de lezer bovendien met een feelgood gevoel achter bij het dichtslaan van het boek. Eind goed, al goed: op naar een volgend boek met heerlijke, luchtige chick-literatuur!

– Deadline.nl

 

Het leest als een trein en binnen twee dagen heb ik het boek uitgelezen. Wat mij betreft is Glazuur een echte must have voor de dames onder ons die van lekkere chicklit houden waar je jezelf echt in kunt verliezen. Ik heb keihard gelachen om de schrijfstijl van Lisette. Zo hard, dat ik aan mijn man moest uitleggen wat er nou zo grappig was.

– Miss-m.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.