Mijn persoonlijke beslurpingen

Een eigen website. Het stond altijd wel op mijn denkbeeldige agenda, maar niet in de kortetermijnplanning. ‘Ik heb toch een blogspot?’ riep ik opstandig, om daar vervolgens in gedachten aan toe te voegen: ‘Niet dat ik daar nog veel mee doe.’ En mijn blogs voor Viva, dan? Die maken me toch ook zichtbaar? Bovendien twitter en facebook ik alsof mijn leven ervan afhangt. Toch krijg ik steeds meer vragen die ik gemakkelijk op een website zou kunnen beantwoorden. Na een poging om een wikipediapagina aan te maken (die meteen werd verwijderd vanwege ‘zelfpromotie’) moest ik er wel aan: tijd voor een website.

Vanaf nu kun je hier updates over boeken, schrijfsels en mijn persoonlijke beslommeringen lezen. Wat is dat trouwens een vies woord, beslommeringen. Ik dacht vroeger altijd dat het iets met slobberen te maken had. Bah. In ieder geval, een plekje op internet waar je alles over mij kunt vinden. En staat het er niet tussen, dan kun je natuurlijk even contact met me opnemen! Lees ook vooral de 52 oninteressante weetjes over mij en de biografie. Ik ben nog bezig met de FAQ, maar ook die verschijnt binnenkort.

Wat een saai eerste blogje, zeg! Ik beloof dat ik het in mijn volgende update ga hebben over hoe zenuwachtig ik ben voor mijn boekpresentatie. Want die is donderdag al! ARGH! *rent een rondje*

Liefs,

Lis

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.