Lisette Jonkman, dansje, tweede druk, jarig, Verkikkerd

Tweede druk Verkikkerd! Dansje!

Voor wie het nog niet wist: Verkikkerd heeft een tweede druk! Hoe gaaf is dat? (Het enige correcte antwoord: HEEL GAAF!)

 

Dat vraagt natuurlijk om een blij dansje. Nou, je wordt op je wenken bediend! Ik heb het gevierd. En vandaag vier ik gewoon verder, want ik ben jarig! Iedereen bedankt voor de felicitaties (of ze nu verjaardags- of tweede druk-gerelateerd waren) en ik hoop dat ik nog jaaaarenlang boeken kan blijven schrijven. O, nog een leuk nieuwtje: in 2014 komen er twee boeken van mij uit. TWEE! Ik heb nu al zere vingers. 🙂

 

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.