10.000 boeken!

Sinds ik in 2011 de Chicklit Schrijfwedstrijd heb gewonnen, is niets meer hetzelfde. Ik had nooit durven dromen dat er een echt boek van mij in de winkel zou liggen, laat staan dat er dan ook nog méér boeken zouden volgen. Waar de meeste leeftijdsgenoten bezig zijn met meer werkuren krijgen, heb ik mijn vaste baan juist teruggeschroefd van 40 naar 24 uur per week, zodat ik meer tijd heb om te schrijven.

Sinds vorige maand is er echter nog meer leuk nieuws te melden: inmiddels zijn er ruim 10.000 exemplaren van Glazuur en Verkikkerd samen van de pers gerold. Tienduizend! Dat is zo ontzettend, bizar en geweldig veel. Ik kan me geen tienduizend boeken bij elkaar voorstellen. Nu ik erover nadenk kan ik me trouwens geen tienduizend exemplaren van wat dan ook bij elkaar voorstellen.

Natuurlijk droom ik altijd van meer, groter en beter. Maar het kan ook geen kwaad om even stil te staan bij wat ik allemaal al bereikt heb en mijn lezers daarvoor te bedanken. Ik kan wel een boek schrijven, maar als mensen het lezen en zichzelf erin herkennen, gaat het verhaal pas leven. Dus lieve lezers, enorm bedankt! Jullie zijn toppers en I owe you big time.

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.