Win een gesigneerd exemplaar van Verkikkerd voor onder de kerstboom!

Heb je nu al cadeaustress voor de feestdagen? I feel your pain.
Om je een handje te helpen heb ik hier een paar exemplaren van Verkikkerd liggen die ik gesigneerd ga opsturen – misschien wel naar jou!

Wat moet je daarvoor doen?
Eigenlijk is het heel simpel: vertel hieronder waarom jij zo’n boek met mijn krabbel erin nodig hebt (ik wil er trouwens ook best een konijn voor je in tekenen). En laat even weten voor wie het is, ook best belangrijk! 🙂

(Is je reden of de ontvanger die jij in gedachten hebt echt supergeheim, dan mag je natuurlijk ook een e-mail sturen! Mijn e-mailadres vind je hier.)

Op 14 december kies ik de winnaars. Dus waar wacht je nog op? Geef een blij cadeautje aan jezelf of aan je beste vriendin, je moeder, je zus, je oma, die lieve buurvrouw, dat leuke meisje in de trein, je leidinggevende, je favoriete kassameisje, je lerares…

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.