Verkikkerd derde plaats Boek van het Jaar

Bij de Boek van het Jaar-verkiezing van 2013 is Verkikkerd op de derde plaats geëindigd, met 14,4 procent van de stemmen. Deze verkiezing wordt ieder jaar georganiseerd door Chicklit.nl. 

Bij de Boek van het Jaar-verkiezing van 2013 is Verkikkerd op de derde plaats geëindigd, met 14,4 procent van de stemmen. Deze verkiezing wordt ieder jaar georganiseerd door Chicklit.nl

In 2013 schopte Verkikkerd het tot Boek van de Maand augustus, dus zaten Lucy en de nerds in de race voor de titel. Mijn debuut Glazuur werd vorig jaar al gekozen tot Boek van het Jaar 2012 en dit jaar heeft Verkikkerd een respectabele derde plek in de wacht gesleept. Waar Chantal er met kop en schouders bovenuit stak, zaten Gillian, Astrid en ik heel dicht bij elkaar qua stempercentages: 14,6 voor Gillian, 14,4 voor mij en 13,6 voor Astrid. Dat scheelt weinig.

Goed Lis, vorig jaar stond je op 1 en nu ineens op 3. Voelt dat niet zuur?
Nou, NEE.
Ik bedoel, hallo, heb je de concurrentie gezien? Chantal van Gastel, Astrid Harrewijn, Gillian King… Dit groentje komt pas net kijken. Ik doe nog maar twee jaar mee in de chicklitwereld en met zoveel toffe boeken in de race is Verkikkerd gewoon alsnóg derde geworden.
Dus nee, ik ben niet zuur. Ik ben blij!

HIGH FIVE! >>>>>

O, nog even:

De top 5!

1. Zwaar verguld! – Chantal van Gastel

2. 60 dagen – Gillian King

3. Verkikkerd – Lisette Jonkman (ik! Dat ben ik! Hé!)

4. Miss Match – Astrid Harrewijn

5. Koffie verkeerd – Elsbeth Witt

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.