galajurken

Galajurkenstress

Help! Vrijdag is het Boekenbal al en ik heb nog niks om aan te trekken. Aangezien de dresscode ‘gala met sterallures’ is, denk ik dat mijn Evakostuum ook niet echt gewaardeerd zal worden. Daarom dook ik afgelopen week de Catwalk in Groningen in om wat jurken te passen. En nu moet jij me helpen kiezen!

Help! Vrijdag is het Boekenbal al en ik heb nog niks om aan te trekken. Aangezien de dresscode ‘gala met sterallures’ is, denk ik dat mijn Evakostuum ook niet echt gewaardeerd zal worden. Daarom dook ik afgelopen week de Catwalk in Groningen in om wat jurken te passen. En nu moet jij me helpen kiezen!

Lysanne zocht zo’n zeshonderdvijfentachtig jurken voor me uit, waar ik me allemaal in gewurmd heb. De meeste jurken bleken op de hanger best oké, maar eenmaal om mijn lijf veranderden ze ineens in zwabberende vuilniszakken of volumineuze bruidstaarten. Ik ben er trouwens ook achtergekomen dat ik niet genoeg voorgevel heb voor veel jurken. Weet niet hoe blij ik met deze ontdekking ben.

Je begrijpt trouwens wel dat dit paarse monster bij voorbaat al mijn absolute lievelings was. Over bruidstaarten gesproken!

 

 

 

 

 

Af en toe zat ik ineens muurvast en moest Lysanne me uit zes meter tule en pailletten proberen te pellen, terwijl ik stuiptrekkend van het lachen zo min mogelijk probeerde te bewegen. Op deze foto bevind ik me bijvoorbeeld in een benarde situatie met heel veel stof.

 

 

 

  

Maar goed, waar het om gaat: ik heb uiteindelijk een selectie gemaakt van zes jurken waarin ik best op het Boekenbal durf te verschijnen. Nu zit ik echter met de handen in het haar! Help, welke moet ik nou kiezen?
(Als je op de foto klikt wordt hij groter)

   

  1. In deze turquoise jurk voelde ik me heel slank en hij zat ook best lekker (voor een galajurk).
  2. Dezelfde turquoise jurk, maar dan met glitter. Is meer glitter meer beter?
  3. Deze fluffy blauwe jurk was Lysannes favoriet. Ik voelde me eerlijk gezegd net Pino. Wat vind jij?
  4. Dit koninklijke zilveren exemplaar was iets te lang, maar dat kan vast verholpen worden.
  5. Dit was de goedkoopste (ik zeg het er maar even bij, want dat is de enige reden dat ik hem meeneem in mijn overwegingen).
  6. Dit is denk ik mijn favoriet, maar… hij is echt stinkend duur. Echt eenderde-van-mijn-maandhuur-duur. Dus als dit je favoriet is moet je wel met heel goede argumenten komen. En een donatie, haha.

 

Welke jurk is jouw favoriet en waarom?

Morgenavond laat ik weten welke het geworden is. Ik hoop op veel reacties, BECAUSE I’M LOST!

 Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.