Over Verslingerd, boek 4 en lentekriebels

Het is de eerste dag van de lente, dus nog maar heel even totdat Verslingerd uitkomt. Terwijl ik dit schrijf, valt de zon in mijn Berlijnse hotelkamer naar binnen en roept: ‘Lis, kom naar buiten, het is zulk lekker weer!’ Maar eerst wil ik graag nog even een update geven. Over de tussenstand op Verslingerd-gebied en natuurlijk dat mysterieuze boek 4!

 Het is de eerste dag van de lente, dus nog maar heel even totdat Verslingerd uitkomt. Terwijl ik dit schrijf, valt de zon in mijn Berlijnse hotelkamer naar binnen en roept: ‘Lis, kom naar buiten, het is zulk lekker weer!’ Maar eerst wil ik graag nog even een update geven. Over de tussenstand op Verslingerd-gebied en natuurlijk dat mysterieuze boek 4!

Oké, ik ben helemaal hyper. Ik kom er net achter dat Verslingerd al te reserveren is bij Bol.com! Om je een idee te geven van wat je reserveert, deel ik ook de flaptekst even met je:

Alsof Lucy haar handen nog niet vol had aan haar studie psychologie, haar visagieopleiding en haar beautyblog, staat haar relatie met de leukste nerd ter wereld ook nog eens onder druk. Kikker krijgt namelijk de kans van zijn leven: hij mag een duet opnemen met de beroemde zangeres Laura. Alleen lijkt Laura’s interesse in deze samenwerking meer dan enkel zakelijk… Ondertussen wordt Lucy opgeslokt door allerlei problemen in Het Fort en bij haar ouders thuis. En waarom heeft Kikker haar in vredesnaam nog niet voorgesteld aan zijn ouders?

Trouwens superleuk dat jullie ‘m al massaal op je to-read-list zetten. THANKS! 😀

Het voelt heel gek dat over tweeënhalve maand alweer mijn derde boek uitkomt. //Bejaardenmodus AAN: Het lijkt wel vorige maand dat ik de Chicklit Schrijfwedstrijd won en kon uitkijken naar een echt eigen roman in de winkel. Je knippert even met je ogen en WOESJ, ineens moet je al gaan bedenken wat je aandoet op de presentatie van je derde boek.

Begin trouwens je reisplan maar alvast uit te stippelen, want voor de lancering van Verslingerd gaan we naar Enschede! Het hol van de nerd. Ieuw, Lis! Nee, ik bedoelde niet… Nou ja, ANYWAY, na IJmuiden en Groningen wordt het dit voorjaar dus Enschede. Blije snorselfie om het te vieren! 😀

En nu: scooptijd. Dit najaar verschijnt bovendien mijn vierde boek. Tot nu toe heb ik nog niet erg veel verteld over dit mysterieuze project. Tot nu, dan. *spannend muziekje*

Wordt het een vervolg op Verkikkerd en Verslingerd? Nee, sorry, dat (nog) niet. Ik sluit een vervolg niet uit, maar mijn eerstvolgende roman is een idee dat zoveel ruimte in beslag neemt in mijn hoofd dat dat er eerst uit MOET, anders functioneer ik helemaal niet meer in het dagelijks leven. Maar wacht even, boek 4 wordt dus geen roman?

Inderdaad, het wordt een non-fictieboek met daarin al mijn blunders en tips op schrijfgebied. Inclusief irritaties, chicklit-clichés,schrijfsmoezen, het proces van boekpublicatie en inspiratie die opkomt als (of tijdens het) poepen. O, en ALLES wat ik geleerd heb over schrijven en waarvan ik dacht: ‘Waarom heeft niemand me dit eerder verteld?’

DUS. Wat vind je ervan tot nu toe? Ik wil echt alles al vertellen en stukjes uit hoofdstukken gaan kopiëren, maar meer mag ik nu nog niet onthullen. Nog even geduld! (Dit zeg ik vooral tegen mezelf.)

Gelukkig kan ik eerst nog volop aan de slag met de persklaargemaakte versie van Verslingerd. Binnenkort weer een update 🙂

 

Geniet van het lekkere weer enne, gefeliciteerd met de lente!

 

  Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.