Cover reveal Verslingerd!

JAAAAA primeurtijd! Na lang wachten is het eindelijk tijd om het omslag van Verslingerd te onthullen. Samen met de meiden van Adorable Books, die zelf overigens ook superadorable zijn. Snel klikken en kijken!

JAAAAA primeurtijd! Na lang wachten is het eindelijk tijd om het omslag van Verslingerd te onthullen. Samen met de meiden van Adorable Books, die zelf overigens ook superadorable zijn. Snel klikken en kijken!

Ben je klaar voor een filmpje vol stuntels en met extra gratis bonusbloopers op het eind? (O en ben je ook nieuwsgierig naar het omslag van Verslingerd?) Bekijk dan zeker even dit filmpje, dat door Lysanne spottend werd samengevat met de woorden: ‘Goed verhaal. Lekker kort ook.’

Verslingerd is een humoristische roman over een beautyblogger, een huis vol nerds en échte liefde!

Het studentenleven gaat niet over rozen. Dat van Lucy niet, tenminste! Haar relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is haar interesse alleen zakelijk…?
Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken wordt er van alle kanten aan haar getrokken door vrienden en familie met problemen. Het wordt hoog tijd om prioriteiten te stellen. Wat is nu eigenlijk écht belangrijk in het leven? 

 

 

 

Wat vind je van het omslag? Let me know! 😀

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.