Aftellen maar!

YEAH, Verslingerd is vers van de pers en IK HEB HEM VASTGEHOUDEN! Mijn derde boek is een feit. Het is tijd om af te tellen tot 31 mei, de dag waarop Verslingerd officieel gelanceerd wordt! En hoe kan dat beter dan met een kitscherige gratis aftelklok?

 

YEAH, Verslingerd is vers van de pers en IK HEB HEM VASTGEHOUDEN! Mijn derde boek is een feit. Het is tijd om af te tellen tot 31 mei, de dag waarop Verslingerd officieel gelanceerd wordt! En hoe kan dat beter dan met een kitscherige gratis aftelklok?

Als een hond wachtte ik gisteren de postbode op, want die zou een doosje bezorgen vol blijheid: mijn derde boek Verslingerd! De dag tevoren had ik al een foto van Hedda gekregen om te bewijzen dat ze bij Luitingh-Sijthoff ook niet stil zitten – kijk nou hoe toepasselijk de versiering is:

 Zodra de bel ging stormde ik piepend naar beneden. Om het gelukkige moment even met jullie te delen, nam ik ook een filmpje op. Inclusief smurfenstemmetje en Whopper, yay!

 

Dan rest ons nu nog het lange wachten tot het eindelijk tijd is voor de officiële boeklancering. Daarom heb ik deze superhandige, superlelijke aftelklok gemaakt om je antwoord te geven op de vraag: ‘Is het al 31 mei?’

 

Ik ga nu verder met mijn boek aaien.

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.