Cover reveal: Schrijven, kreng!

Lalala, Verslingerd ligt nog maar net in de winkel, maar ik ben MEGA-druk met de laatste loodjes van mijn vierde boek: Schrijven, kreng! Het verschijnt pas in het najaar, maar stiekem zijn dat nog maar vier lullige maandjes. Hoog tijd dus voor een cover reveal en meer info. Komt-komt-tie-tie-dan-dan-hè?

Lalala, Verslingerd ligt nog maar net in de winkel, maar ik ben MEGA-druk met de laatste loodjes van mijn vierde boek: Schrijven, kreng! Het verschijnt pas in het najaar, maar stiekem zijn dat nog maar vier lullige maandjes. Hoog tijd dus voor een cover reveal en meer info. Komt-komt-tie-tie-dan-dan-hè?

Schrijven, kreng! is een hup-ga-nou-eens-schrijven-gids die dit najaar verschijnt bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Dit blije schrijfboek bevat naast tips voor een goed verhaal en sterke personages ook mijn schrijfblunders, een boel valkuilen die wel heel erg lekker liggen en de meestgebruikte schrijfontwijkende smoezen (en natuurlijk nog veel meer!).

 

Het is niet mijn bedoeling om mensen er heel schooljufferig mee te onderwijzen, maar juist om ze te prikkelen. Ik wil iedere schrijver die dit leest inspiratie en schrijfkriebels bezorgen! Volgens mij is het me al een beetje gelukt, want mijn redacteur zei: ‘Na lezing bruist IEDERE lezer van de zin om te gaan schrijven. Nu denk ík zelfs: ik ga een boek schrijven, want ik kan het!’

 

Nog eventjes een paar maandjes geduld en dan kunnen we allemaal gaan SCHRIJVEN, KRENG! Vertel je me in de tussentijd of je net zo verliefd op het omslag bent als ik?

Liefs,

 Lis

 

Follow my blog with Bloglovin


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.