I DID IT!

Aaaah ik heb het echt gedaan! Vandaag heb ik mijn lange lokken gedoneerd aan Stichting Haarwensen. Benieuwd hoe dat ging – en hoe mijn kapsel er nu uitziet? Klik snel verder!

 

Aaaah ik heb het echt gedaan! Vandaag heb ik mijn lange lokken gedoneerd aan Stichting Haarwensen. Benieuwd hoe dat ging – en hoe mijn kapsel er nu uitziet? Klik snel verder!

Het voelde wel een beetje gek om alles nu voor het laatst ‘met lang haar’ te doen. Het naar achteren vegen zodat ik er niet op lig bij het slapen, het over mijn schouder vegen zodat ik er niet tegenaan zit in de auto, het opfrommelen in een knotje tijdens het sporten… (Nu ik er zo over nadenk was ik vooral de hele dag bezig met mijn haar opzij vegen zodat het niet in de weg zat. Hm.)

Pam pam paaammmm! Een filmpje 🙂

Ik zag pas later dat ik een rok over de bank had hangen op de achtergrond. Nu ik het zeg valt het je waarschijnlijk extra op, maar nou en. Helaas ben ik een complete idioot die nog niet zo goed met haar camera om kan gaan. Ik heb iets verkeerd gedaan bij de instellingen, waardoor hij automatisch steeds focust op wat het dichtst bij is. Resultaat: het stukje waar het hele filmpje om draait IS WAZIG! Echt heel veel sorry’s daarvoor. Maar als goedmakertje zijn hier de vlechten die eraf zijn geknipt.

Er is 25 centimeter af. Ik werd bij AMI Kappers heel leuk geholpen door Margriet, die na het knippen nog als leuk extraatje mijn haar krulde. Omdat ik supergoed heb opgelet kan ik dit morgen zelf ook (ahum, haha).

En, wat vinden jullie? Zelf ben ik echt megatevreden! En dit wordt zo lekker luchtig in Griekenland, hmm. Wel gek dat ik nu mijn haar niet meer overal onder/achter vandaan hoef te vegen zodat het niet klem komt te zitten. Zal wel even wennen zijn!

Als je zelf ook overweegt om je haar te doneren (oeh, nog een pré: gratis knipbeurt!), kijk dan even op www.haarwensen.nl.

 

Liefs,

Lis

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.