Als ze me zoeken: ik lees boeken (in Griekenland)

Het kan zijn dat je de komende twee weken ineens denkt: ‘Goh, wat is het lekker rustig op mijn social media. Hoe zou dat toch komen?’ Als je er dan over na gaat denken, besef je dat je de laatste tijd verdacht weinig updates voorbij hebt zien komen van een bepaalde hyperactieve blonde schrijfster. Wat zou er aan de hand zijn? Is er misschien iets ergs gebeurd?

Het kan zijn dat je de komende twee weken ineens denkt: ‘Goh, wat is het lekker rustig op mijn social media. Hoe zou dat toch komen?’ Als je er dan over na gaat denken, besef je dat je de laatste tijd verdacht weinig updates voorbij hebt zien komen van een bepaalde hyperactieve blonde schrijfster. Wat zou er aan de hand zijn? Is er misschien iets ergs gebeurd?

Nee hoor, maak je geen zorgen. Ik lig op het moment dat je je dat afvraagt met mijn bips op een zeilboot in de Griekse zon. Ik heb mijn portemonnee uitgeput en mijn ereader volgeladen met boeken, dus eigenlijk kan er nu al weinig verpest worden aan mijn vakantie. (En ja, op de foto hierboven zie je inderdaad níét Griekenland, maar IJmuiden. Daar gaan we vanavond eerst heen, voordat we morgen MOEILIJK VROEG in het vliegtuig stappen.)

Social media-vrije vakantie

Ik sluit geen buitenlandbundel af, dus de komende twee weken kun je me bereiken via… Nou ja, niet. Als je me heel erg mist mag je me natuurlijk een sms sturen. Op 16 augustus zet ik weer voet op Nederlandse bodem. Tot die tijd zal ik netjes mijn mond houden op Facebook, Twitter en Instagram. (Behalve dan de berichtjes die ik heb ingepland op mijn Fanpage, natuurlijk!) Eens zien hoe dat ook alweer is, twee weken zonder telefoon. Zoals Merel zou zeggen: ‘Holybef, nu moet je dus echt met mensen gaan praten!’

Tot over twee weken!

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.