NIEUWSFLITS Schrijven kreng! & boek 5 🙂

Netjes heb ik maandenlang mijn mond gehouden over wat voor boek er volgend jaar op de planning staat. Dinsdag had ik een lunchdate met mijn uitgever in Amsterdam en daar bespraken we de plannen voor 2015. Nu ‘binnenkort meer nieuws’ zo’n beetje mijn slogan is geworden, is hier dan eindelijk daadwerkelijk meer nieuws. Plus, ik laat zien hoe Schrijven kreng! er van binnen uitziet!

Netjes heb ik maandenlang mijn mond gehouden over wat voor boek er volgend jaar op de planning staat. Dinsdag had ik een lunchdate met mijn uitgever in Amsterdam en daar bespraken we de plannen voor 2015. Nu ‘binnenkort meer nieuws’ zo’n beetje mijn slogan is geworden, is hier dan eindelijk daadwerkelijk meer nieuws. Plus, ik laat zien hoe Schrijven kreng! er van binnen uitziet!

Goed, first things first.

 

Schrijven kreng!

Allereerst verschijnt volgende maand natuurlijk Schrijven kreng!, mijn hup-ga-nou-eens-schrijven-gids die je hier alvast kunt reserveren. Vandaag kreeg ik de drukproef en hij is zo, zo, zo mooi! De opmaak is net zo druk als ik zelf ben, dus het is sowieso een goede weergave van mijn karakter, haha. Hierbij alvast een kleine impressie (ik heb hem superver uitgezoomd zodat je een algehele indruk krijgt én de kleine zet- en afbreekfoutjes die er op sommige plekken nog in staan niet opmerkt).

Ziet er goed uit, hm? Ik ben er zo blij mee! Het is zo vrolijk 😀

 

Second things second.

Mogelijk heb je mijn hele verhaaltje over Schrijven kreng hierboven overgeslagen en scan je deze blogpost terwijl je wanhopig zoekt naar dat beloofde nieuws.

Jezus Lis! Houd ons niet langer in spanning! Je bent zo gemeen! Vals vrouwmens!

 

Oké oké oké oké oké oké oké oké oké oké oké oké oké oké.

*stuiter*

 

Boek 5

Goed, ik zal voorzichtig beginnen met de feitjes, goed? I’ll ease it on to you.

 

1. Mijn vijfde boek (mijn VIJFDE BOEK, OMG OMG) verschijnt aan het begin van de zomer van 2015. Dat lijkt echt superhyperultra-ver in de toekomst, maar jongens, over minder dan 100 dagen is het al kerst en dan duurt het nog maar zes maanden voordat we ons weer in de zomer storten. Dus al met al: knipper drie keer met je ogen en mijn vijfde boek ligt in de winkel.

 

2. Het wordt een losstaande roman
WAT? 
JA MAAR! Waarom geen vervolg op Verkikkerd en Verslingerd?
Ik zal het uitleggen: dit verhaal zit zo hevig in de weg en het is zo tof en de personages zijn zo heerlijk eigenwijs, dat ik letterlijk slechter functioneer door het feit dat ik dit boek nog niet met de wereld heb kunnen delen. Ik móét dit dus eerst schrijven voordat ik wat-dan-ook voor andere dingen kan uitbrengen. Daar ben ik momenteel dan ook mee bezig. Duizendmaal sorry aan iedereen die op een vervolg zit te wachten, maar hé, spread the Kikker-love bij je vriendinnen en familie en wie weet wat er verder nog gaat gebeuren. Ik heb vermoedelijk nog een goede 50 jaar over om boeken te schrijven, dus je hoeft de hoop niet op te geven. In de tussentijd kun je je in de levens van de personages in dit nieuwe boek storten. En geloof me: dat is geen straf! 😀

3. Back to boek 5! Het verhaal gaat over Roxy. Ik ga jullie natuurlijk nog niet alles over haar vertellen, maar wel dat ik haar inmiddels ken als een zusje. Of eigenlijk nog wel wat beter, want mijn zusje is dertien en op die leeftijd kent niemand je. Ik bedoel maar, je kent jezelf niet eens als je dertien bent. Goed, ik dwaal af.

4. Dit is een moodboard van het verhaal:

 

5. En dit is een moodboard van de romance. Ik zal alvast verklappen: hij is swoon worthy… 🙂
(Vind ik zelluf)

  

Goed.

*ademt uit*

 

Ik kan je voor nu nog even niet meer vertellen, maar je weet al een stuk meer dan vijf minuten geleden, of niet soms? 😀 En anders is er altijd nog ‘binnenkort meer nieuws’ om je op te verheugen.

Hoe was dat? Is jullie nieuwsgierigheid enigszins gestild? Laat het me weten!

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.