Hier gaat boek 5 over

Het is oktober! Deze maand verschijnt Schrijven kreng!, om preciezer te zijn op de 27ste. Maar dit is ook het moment om alvast weer een tipje op te lichten van de mysterieuze sluier die rondom boek 5 hangt. Goed, het gaat over Roxy, maar waar gáát het nou over?

Het is oktober! Deze maand verschijnt Schrijven kreng!, om preciezer te zijn op de 27ste. Maar dit is ook het moment om alvast weer een tipje op te lichten van de mysterieuze sluier die rondom boek 5 hangt. Goed, het gaat over Roxy, maar waar gáát het nou over?

Beeld: Jacqueline

Zonder er verder nog omheen te draaien:

Roxy is 28 jaar en een internationale beroemdheid. Als leadzangeres van een populaire rockband tourt ze de hele wereld over. Dan overlijdt volkomen onverwacht haar beste vriendin en stort Roxy’s zorgvuldig opgebouwde leventje in. Diagnose: burn-out. Haar management verplicht haar een pauze te nemen tot ze weer zichzelf is.

Met grote tegenzin gaat Roxy terug naar het dorp waar ze is opgegroeid. Ze trekt in bij haar ouders en beleeft een ongemakkelijk weerzien met haar zussen, dorpsgenoten en vroegere beste vriend. Het liefst wil ze hier zo snel mogelijk weer weg, want tien jaar geleden heeft ze in dit dorp een geheim achtergelaten waar ze nog altijd voor op de vlucht is… Lukt het Roxy om voor een tweede keer voor haar verleden te vluchten?

Ik ben op dit moment met heel veel liefde en plezier aan dit boek aan het schrijven. I love it! 😀

 

Liefs,

Lis

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.