Ik geef schrijfworkshops op I LOVE BEAUTY

Tijdens I LOVE BEAUTY, op 28, 29 en 30 november in de IJsselhallen in Zwolle, geef ik alle drie de dagen schrijfworkshops. Aaah, hoe leuk is dat? Cynthia Schultz van Miss Lipgloss organiseert het beauty- en lifestyle-event. Als je nu online je kaartje koopt betaal je slechts 20 euro. Koekje!

Tijdens I LOVE BEAUTY, op 28, 29 en 30 november in de IJsselhallen in Zwolle, geef ik alle drie de dagen schrijfworkshops. Aaah, hoe leuk is dat? Cynthia Schultz van Miss Lipgloss organiseert het beauty- en lifestyle-event. Als je nu online je kaartje koopt betaal je slechts 20 euro. Koekje!


Voor iedereen die bang is voor de knipperende cursor

Een verhaal (of misschien zelfs een boek) schrijven kost moeite en focus. Om je op weg te helpen, besteed ik in de workshops onder meer aandacht aan:

  • HELP, hoe begin ik?
  • 10 Tips om ieder verhaal beter te maken
  • Personages: het zijn ook maar mensen
  • Ha-ha-humor
  • Maak in 3 stappen een geniale vergelijking

Ook als je al een ervaren schrijver bent, is het leuk om een workshop bij te wonen. Al was het maar omdat ‘gluren bij de buren’ altijd leuk is. En wie weet steek je er nog wat van op – ik leer zelf ook nog elke dag dingen over schrijven!

 

Schrijven kreng! kopen

Bij de workshop kun je meteen mijn nieuwste boek kopen: de hup-ga-nou-eens-schrijven-gids Schrijven kreng! voor 15 euro. Als je ‘m graag wilt aanschaffen, houd er dan wel even rekening mee dat je contant geld meeneemt 🙂

Daarnaast signeer ik ook andere boeken (bij voorkeur mijn eigen, maar als jij heel blij wordt van mijn krabbel in een ander boek, maak ik je natuurlijk graag gelukkig).

 

Reserveren

Op de website van I LOVE BEAUTY kun je je kaartjes reserveren voor 20 euro. Als je ze aan de deur koopt, betaal je 25 euro.

Zie ik je daar? 😀

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.