Gluren kreng! #1

Ik verklapte vanochtend al dat er iets tofs aan zat te komen. Tadaa, hier is het eerste gluurhoofdstuk uit Schrijven kreng! 😀 Kijk alvast in mijn hup-ga-nou-eens-schrijven-gids en oefen je creatieve skillz met de opdracht. Ik vind het zelf ook best spannend, want dit is de eerste keer dat ik een stuk uit mijn nieuwe boek aan een groot publiek laat lezen. Laat me dus vooral weten wat je vindt!

Ik verklapte vanochtend al dat er iets tofs aan zat te komen. Tadaa, hier is het eerste gluurhoofdstuk uit Schrijven kreng! 😀 Kijk alvast in mijn hup-ga-nou-eens-schrijven-gids en oefen je creatieve skillz met de opdracht. Ik vind het zelf ook best spannend, want dit is de eerste keer dat ik een stuk uit mijn nieuwe boek aan een groot publiek laat lezen. Laat me dus vooral weten wat je vindt!

La-la-lachen

Humor in boeken is iets wat ik zelf moeilijk uit te leggen vind. Dit was dan ook een van de lastigste hoofdstukken. Ik ben in mijn eigen gevoel voor humor gedoken: waarom vind ik de dingen grappig die ik grappig vind? Ook wilde ik graag dat mijn lezers niet alleen een kijkje in humor kregen, maar ook een mogelijkheid om zelf zo’n gekke vergelijking te maken. Dus voilà, de blinde-holenvis-opdracht was geboren! 😀 En het leuke is: je kunt hem in allerlei situaties inzetten. Hij werkt perfect! 

Reserveren kan trouwens ook alvast (joh, Lis, echt?), namelijk hier!

Morgen deel ik een nieuw gluurhoofdstuk met je! Stay tuned 🙂

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.