Gluren kreng! #3

Ladies and gentlemen, we hebben een datum waarop Schrijven kreng! van de drukker komt. En wat we ook hebben, is het derde gluurhoofdstuk! YAY! 馃榾 Trouwens, er is heel leuk nieuws om naar uit te kijken en waar ik heel hufterig nog helemaal niks anders over kan zeggen. Voor dat alles: lees snel verder!

Ladies and gentlemen, we hebben een datum waarop聽Schrijven kreng!聽van de drukker komt. En wat we ook hebben, is het derde gluurhoofdstuk! YAY! 馃榾 Trouwens, er is heel leuk nieuws om naar uit te kijken en waar ik heel hufterig nog helemaal niks anders over kan zeggen. Voor dat alles: lees snel verder!De afgelopen twee woensdagen deelde ik al het hoofdstuk Ha-ha-humor en De fases van mijn schrijfproces met je. Vandaag geef ik je een kijkje in het hoofdstuk Waar zouden we zijn zonder conflict? (plus de twee hoofdstukken die ik vorige week al gepost heb). Het聽is namelijk Echt Heel Belangrijk dat er wrijving in je verhaal zit. Verder maak ik uiteraard nog een uitstapje naar lesbische vriendinnen, tosti’s zonder kaas en neuzen in andermans oude dagboeken. Maar ik beloof dat het allemaal superrelevant voor de inhoud van dit hoofdstuk is!

De datum聽

Ik hoop dat je ook deze sneak preview met plezier hebt gelezen 馃檪 Dan nu die datum. Ai, die datum.

24 november.

H茅 Lis, je hebt een foutje gemaakt, daar moet 14 november staan.

Nope.

Kan ik je humeur nog een beetje opfluffen met ‘anything worth having is worth the wait’? *duikt weg voor rotte tomaten*

Meer dan dit kan ik er ook niet van maken. Zoals mijn broertje zou zeggen: ‘Shit 铆s.’ Ja, inderdaad. Shit 铆s nou eenmaal. (Ik kan wel doen alsof het alleen maar vervelend nieuws is, maar het goede nieuws is dan weer dat voorpret 贸贸k heel leuk is. Zolang het niet bij alleen maar voor altijd voorpret blijft, tenminste.)

Op 24 november is Schrijven kreng! een echt boek, met bladzijden en een kaft en zo :O Dat is heel gek om te beseffen. Dat betekent namelijk dat ik in 2014 twee boeken heb uitgebracht, want Verslingerd is nog maar vijf maanden geleden verschenen! Totale mafheid!

En leuk nieuws op komst!聽

OEH, en vrijdag heb ik zulk leuk nieuws voor je. Ik zit alweer als een debiel te grijnzen nu ik eraan denk! Wacht, ik ga even een dansje doen op mijn tijdelijke nieuwe lievelingsnummer.

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.