I Love Beauty-tickets: de winnaars

Een week lang hebben jullie alle smoezen mogen inzenden die jullie gebruiken om uit te stellen wat je juist zo leuk vindt: SCHRIJVEN. En wel voor een heel goed doel mag ik wel zeggen, namelijk tickets voor I Love Beauty, op 28, 29 en 30 november in de IJsselhallen in Zwolle! Lees snel verder om te ontdekken of jij bij de gelukkige winnaars zit 😀

Een week lang hebben jullie alle smoezen mogen inzenden die jullie gebruiken om uit te stellen wat je juist zo leuk vindt: SCHRIJVEN. En wel voor een heel goed doel mag ik wel zeggen, namelijk tickets voor I Love Beauty, op 28, 29 en 30 november in de IJsselhallen in Zwolle! Lees snel verder om te ontdekken of jij bij de gelukkige winnaars zit 😀

Dit is waarom ik niet goed ben in winacties: ik wil graag heel Mini-Playbackshow IEDEREEN laten winnen. Al jullie redenen zijn zo leuk (en vaak ook zo herkenbaar!), maar ik mag echt maar vier kaartjes weggeven. Hopelijk krijgt de rest van de deelnemers gewoon allemaal Schrijven kreng! voor Sinterklaas/kerst/zomaar!

 

De winnaars

Ik heb geprobeerd om niet alleen maar redenen die ik zelf heel herkenbaar vond uit te lichten, dus hier volgen de winnaars en de reden waarom jullie echt een kaartje verdienen.

 

 • Esmee
  ‘Mijn chihuahua heeft mijn laptop opgegeten.’
  Hahaha! Als dit echt een vaste schrijfsmoes van je is, zou je echt je chihuahua beter op moeten voeden (en waarschijnlijk ook regelmatig met hem naar de dierenarts om al die stukjes laptop uit zijn maag te verwijderen). Fout bestaat niet, dus sowieso een kaartje omdat je me aan het lachen maakt!
 • Jeske
  ‘ In het examenjaar zit mijn hoofd namelijk vol met woorden zoals endoplasmatisch reticulum.’
  Eén van de beste manieren om je lezer aan het lachen te maken is door een onverwachts woord te gebruiken. Endoplasmatisch reticulum zag ik niet aankomen en ik moest hier dan ook stiekem een beetje mijn Gerard Joling-hijglachje van doen. (Oké, stiekem een beetje boel.) Bonuspunten omdat fonetisch het woord ‘reet’ erin zit. (Geef ik nu serieus iemand een kaartje vanwege een kontverwijzing? Tja, wat verwachtte je dan.)
 • Katja
  ‘ Ik wil lekker zitten op de bank/bed, maar mijn kabel van de laptop kan daar niet komen. *laptop is opgeladen, ik zit op de bank/bed* Maar dit zit niet lekker en ik kan niet schrijven als ik niet lekker zit!’
  Zo. Frickin’. Herkenbaar.
  Doen we dit niet allemaal stiekem? Ik hoop maar dat de stoelen tijdens de workshops op I Love Beauty lekker zitten, want dan ontkom je niet aan het maken van een opdracht! 🙂
 • Esmeralda
  ‘Ik wil graag, zó ontzettend graag, die ene romantische, geweldige, heerlijke chicklit schrijven, maar mijn excuus? Ik heb geen idee waar ik moet beginnen!’
  En beginnen ís ook gewoon hartstikke lastig! Die lege pagina, dat verhaal dat rondjes in je hoofd draait zonder een duidelijk startpunt… Hopelijk kan ik je hier tijdens een workshop mee helpen. En anders kun je mij in ieder geval zien stuntelen en je gesteund voelen omdat je niet de enige bent die het lastig vindt om te beginnen.

Gewonnen? Even mailen 🙂

Zo, ik hoop dat jullie happy zijn met je ticket! Stuur even een mail naar lisettejonkman@gmail.com met daarin je voor- en achternaam en of je graag op 28, 29 of 30 november een bezoekje aan I Love Beauty wilt brengen. Het programma van alle drie de dagen vind je hier.

 

Inschrijven voor mijn workshops

Als je je wilt inschrijven voor mijn workshops, dan kan dat op het event zelf aan de infobalie! Er kunnen maximaal 50 mensen bij een workshop zijn, dus wees er snel bij (zul je altijd zien dat ik daar straks voor drie mensen sta, met mijn ‘wees er snel bij’).

Op vrijdag geef ik om 17:00 uur een workshop en op zaterdag en zondag om 15:00 uur.

 


Gefeliciteerd voor de winnaars! Heb je niets gewonnen? Geen zorgen, ik heb al jullie reacties met veel plezier gelezen. Wie weet zien we elkaar snel bij een andere workshop, tijdens mijn boekpresentatie of gewoon een keer in de trein of zo.

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.