NaNoWrimo: O, en dit is gebeurd

November was NaNoWriMo. Feit. Ik vind het fantastisch én zenuwslopend hoe snel je boek met je aan de haal kan gaan als je binnen een maand 50.000 woorden moet schrijven. Om mijn volgers (en stiekem vooral mezelf) te motiveren, postte ik elke dag een schrijfquote op Instagram. Hierbij zet ik ze nog even allemaal voor je op een rijtje!

November was NaNoWriMo. Feit. Ik vind het fantastisch én zenuwslopend hoe snel je boek met je aan de haal kan gaan als je binnen een maand 50.000 woorden moet schrijven. Om mijn volgers (en stiekem vooral mezelf) te motiveren, postte ik elke dag een schrijfquote op Instagram. Hierbij zet ik ze nog even allemaal voor je op een rijtje!

Het is druk. Daar ben ik blij mee! Alleen door alle blijheid rondom de release van Schrijven kreng! (zoveel leuke reacties! YEAH!), opdrachten voor mijn tekstbureau, het schrijven aan boek 5 en een hysterisch weekend met Lysanne waarin we veel te veel lol beleefden aan het optuigen van ’s werelds kleurigste kerstboom, vergat ik nog te melden dat ik NaNo gehaald heb dit jaar!

Nét aan.

Ik heb nadat ik thuiskwam van I LOVE BEAUTY met mijn griepkop nog snel 10.000 woorden getikt. Ik kon natuurlijk niet iedereen de hele maand aanmoedigen en dan zelf mijn wordcount niet halen! Het zijn 10.000 woorden complete crap, maar hé, eerste versie, helemaal van mij, je weet wel.

Mocht je ze niet allemaal weer willen opzoeken in mijn Instagram-feed (wat ik begrijp; ik post echt iets te veel foto’s op Instagram): GEEN ZORGEN. Hier zijn alle schrijfquotes van november nog een keer netjes voor je op volgorde van 1 november tot en met 30 november 🙂

 

Heb je na deze 30 quotes nog meer motivatie nodig of wil je gewoon een boek dat je aanspoort eindelijk eens te beginnen/door te gaan/een eind te breien aan dat manuscript? Lees dan mijn boek Schrijven kreng!, (koop ‘m hier!) waarin je 224 pagina’s vindt vol blijheid en mentale schoppen onder je kont.

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.