Lis en Martin vragen zich shit af #1

Hé Lis, doe je tegenwoordig nog wel wat anders dan de hele feestmaand lang schrijven? Ja hoor, heus wel. Zo heb ik gisteren met mijn co-auteur van de Magic Inc-serie filmpjes opgenomen. Het doel van die filmpjes is om elkaar nog beter te leren kennen – en natuurlijk om jullie iets te lachen te geven. Zie hier de majestueuze awkwardness van het eerste filmpje uit de serie ‘Lis en Martin vragen zich shit af’!

Hé Lis, doe je tegenwoordig nog wel wat anders dan de hele feestmaand lang schrijven? Ja hoor, heus wel. Zo heb ik gisteren met mijn co-auteur van de Magic Inc-serie filmpjes opgenomen. Het doel van die filmpjes is om elkaar nog beter te leren kennen – en natuurlijk om jullie iets te lachen te geven. Zie hier de majestueuze awkwardness van het eerste filmpje uit de serie ‘Lis en Martin vragen zich shit af’!

In deze eerste aflevering weten we niet hoe we moeten beginnen en vervolgens hebben we het onder meer over harige frambozen, Trosdebielen en sportschoolapen. Ja, hier gaan we heel veel vrienden mee maken, ik voel de liefde nu al. *schuilt onder een steen*

 

Laat vooral je eigen domme uitspraken ook even weten, zodat we ons niet zo alleen voelen 🙂

Deel 2 van Lis en Martin vragen zich shit af komt maandag online en gaat over spermalampen, HubbaBubba-bomen en inbelseks. Om geen aflevering te missen kun je je ook gewoon abonneren op mijn YouTube-kanaal, trouwens.

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.