Galajurkenstress 2 (met poll!)

Het Boekenbal zit er dit jaar niet in voor mij. Op het moment dat alle blije schrijvers van Nederland de Amsterdamse Stadsschouwburg binnenrollen, zit ik namelijk in een bus in Denemarken, op weg naar Aarhus. Maar niet getreurd: er is nog een tof feestje waar ik wél bij kan zijn! Alleen, eh, wat trek ik aan? Jullie moeten voor me kiezen.

Galajurkenstress 

Het Boekenbal zit er dit jaar niet in voor mij. Op het moment dat alle blije schrijvers van Nederland de Amsterdamse Stadsschouwburg binnenrollen, zit ik namelijk in een bus in Denemarken, op weg naar Aarhus. Maar niet getreurd: er is nog een tof feestje waar ik wél bij kan zijn! Alleen, eh, wat trek ik aan? Jullie moeten voor me kiezen.

Galajurkenstress Het Gala van het Fantastische Boek wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd, op zaterdag 7 maart (zei ik maart? Het is ook zo zonnig buiten. Februari. FEBRUARI) februari. Morgen al! Het belooft een tof feest te worden, met onder meer de uitreiking van de Paul Harland Prijs. Woop woop! Je begrijpt dat ik in een enorme kledingcrisis verkeer. Wat trek ik aan?

Omdat mijn Galajurkenstress-blog het vorig jaar zo goed deed, leek het me leuk om mijn kledingkeuze gewoon weer in de groep te gooien. Dus vote away: welke jurk vind jij het tofst? Als kleine side note wil ik graag toevoegen dat ik vorig jaar op het Boekenbal in mijn Pinojurk een van de volgens mij vier mensen was die zo überchic gekleed gingen. Laat je dus niet leiden door de woorden ‘gala’ of ‘bal’ en kies voor de jurk die je het mooist vindt (of de jurk die jij zou dragen) (mits je jurken draagt, natuurlijk). Onderaan in deze post staat de poll!

 

Over de jurken

Nummer 1, Pino, heb ik vorig jaar maart op het Boekenbal gedragen. Hij is gigantisch blauw, poofy en onhandig en je mag hopen dat je maar één keer naar de wc hoeft op de hele avond, maar ik vind hem wel heel mooi.

Nummer 2 is mijn recentste aankoop, een hooggesloten little black dress met een strakke taille en wijd uitlopende rok. Je ziet het niet zo goed, maar ik beloof dat ik een taille heb in deze jurk.

Nummer 3 is denk ik de vrolijkste jurk in mijn kast. Ik droeg hem op de boekpresentatie van Verslingerd en verder grijp ik ook ieder excuus aan om hem te dragen. Mogelijk is deze niet chic genoeg, maar hij is zo blij dat hij er wel even tussen moet. (Ik draag er natuurlijk wel een panty bij, want het is nu echt te koud om mijn boodschappentasknieën te showen.)

Nummer 4 is mijn beproefde ‘ik weet niet wat ik aan moet dus ik trek dit wel aan’-jurk. Ik heb hem ooit samen met Lisje B gekocht (saillant detail: zij heeft hem ook). Hij heeft al heel wat feestjes meegemaakt: de VIVA400, het Elly’s Choice-lancering, het eerste Kiplit-diner…

Verder heb ik geen goede foto’s van mezelf in de jurken in mijn kast (en ik ben inderdaad te lui om ze nu te maken). Daarom volgen nu nog wat losse keuzes, die ik vanwege de crappy foto’s niet in de poll heb opgenomen, maar wel even wil delen voor de volledigheid 🙂

Dit is een kleine favoriet van me: een jurk met een smaragdroene satijnen bovenkant en een strakke zwarte onderkant, tot iets boven de knie.

Nog een toffe jurk waar ik geen ‘normale’ foto van had: de zalmroze met witte halterjurk die ik droeg tijdens de presentatie van Verkikkerd. Ik vind hem zelf erg mooi (en fleurig!).

 

Stemmen maar!

Ik ben echt superbenieuwd naar wat jullie de beste jurk vinden voor het Gala van het Fantastische Boek 😀 Let me know! Schroom niet om je keuze in de comments toe te lichten, dat vind ik hartstikke leuk.

Welke jurk moet het worden?

 

 

 

 

 
 
pollcode.com free polls

Morgenavond show ik welke jurk het geworden is 🙂

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.