Ik leef nog + winactie!

Landgeneuten! Het is een tijdje geleden dat ik een update postte. Maar niet gevreesd, ik leef nog en het gaat hartstikke goed! De eerste versie van Denk maar niet dat dit een liefdesliedje is ligt nu bij mijn redacteur en ik ben samen met Martin druk aan Magic Inc aan het schrijven. O, en wil je je collectie graag aanvullen met boeken? Lees dan even verder! (Anders mag je ook verderlezen, hoor. Dit is het internet, je mag doen wat je wilt.)

Landgeneuten! Het is een tijdje geleden dat ik een update postte. Maar niet gevreesd, ik leef nog en het gaat hartstikke goed! De eerste versie van Denk maar niet dat dit een liefdesliedje is ligt nu bij mijn redacteur en ik ben samen met Martin druk aan Magic Inc aan het schrijven. O, en wil je je collectie graag aanvullen met boeken? Lees dan even verder! (Anders mag je ook verderlezen, hoor. Dit is het internet, je mag doen wat je wilt.)

De afgelopen maanden heb ik me zo’n beetje teruggetrokken in mijn huis om als een gigantische kluizenaar aan mijn vijfde boek te werken. Mijn konijnen vonden het wel gezellig, maar de rest van mijn omgeving heeft het toch een ietsepietsie zwaar gehad met me. Ik was namelijk… Nou ja, een heks. Niet te genieten. Een gigadraak.

Voor mijn gevoel was ik bijna klaar, maar vragen als ‘hoe lang moet je dan nog?’ en ‘hoeveel woorden moet je nog?’ kon ik systematisch niet beantwoorden. Op het laatst wist ik heel handig in gesprekken om het onderwerp ‘mijn boek’ heen te fietsen en ik moet bekennen dat ik één of twee keer de telefoon niet heb opgenomen toen mijn redacteur belde. Als ik niet aan het schrijven was, voelde ik me schuldig omdat ik eigenlijk zou móéten schrijven. Als ik schreef vergat ik de tijd, mezelf en had ik soms zelfs niet door dat ik honger had (een zeldzaamheid, want mijn maag bepaalt mijn leven).

Op de nacht van vrijdag 20 maart (eigenlijk was het officieel al zaterdag, want het was vier uur ’s ochtends) leverde ik eindelijk de eerste versie in. Hij is veel te lang (op de foto hierboven wijs ik het aantal woorden aan) en ik heb nu alweer zes dingen bedacht die ik wil aanscherpen/invoegen/omschrijven, maar er viel een gigantische last van mijn schouders zodra ik op ‘verzenden’ drukte. Tijd om even heel hard niet aan mijn boek te denken! Dat mag soms ook, daar wordt het beter van. Dus tijd om mijn huis eindelijk een keer op te ruimen. En naar feestjes van mijn vrienden te gaan. En de hele wereld te bellen zonder vooraf de mededeling: ‘Ik moet wel zo weer schrijven, dus ik houd het kort…’

WIN: Verkikkerd én Verslingerd!

Nu mijn boek af is (de eerste versie, tenminste), rol ik zo de YA-week in. Yes! Aandacht voor een van mijn favoriete genres: Young Adult. Magic Inc, de (AWESOME) serie die ik met Martin schrijf, valt binnen dit genre. Alleen, tja, het eerste boek moet nog verschijnen. Dat wordt wat lastig weggeven.

Daarom een andere prijs! Een dubbele, zelfs. Hoewel de meningen verschillen over of Verkikkerd en Verslingerd wel of niet in de genre vallen, vind ik het toch een winactie waard. Gratis boeken zijn altijd fijn. Daarom maak je nu kans op een pakket met daarin Verkikkerd én Verslingerd! Tijd voor een leesmarathon met Lucy en ‘haar’ nerds 🙂

Verkikkerd Verslingerd

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat een reactie achter onder dit bericht waarin je vertelt dat je meedoet aan de winactie. Vertel ook (indien van toepassing) welke bonusacties je ondernomen hebt 😀

 

Bonusacties voor meer winkansen:

 

Voor iedere bonusactie die je onderneemt doe ik je naam één keer extra in de grabbelton waaruit ik de winnaar trek. Op vrijdag 27 maart maak ik bekend wie het pakket met Verkikkerd en Verslingerd heeft gewonnen. Wie weet liggen ze volgende week wel in jouw brievenbus!

De winactie is inmiddels gesloten. De winnares van het pakket is Nikki!

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.