De winnaar! *tromgeroffel*

Aaaah, het is tijd om de winnaar van het pakket met daarin Verkikkerd én Verslingerd te kiezen! 🙂 Ik stopte belachelijk veel werk in het opschrijven en opvouwen van al jullie namen, om vervolgens met een lichtelijk anticlimactisch gevoel slechts één opgefrommeld papiertje uit mijn beslagkom te kiezen. En dat is…

Aaaah, het is tijd om de winnaar van het pakket met daarin Verkikkerd én Verslingerd te kiezen! 🙂 Ik stopte belachelijk veel werk in het opschrijven en opvouwen van al jullie namen, om vervolgens met een lichtelijk anticlimactisch gevoel slechts één opgefrommeld papiertje uit mijn beslagkom te kiezen. En dat is…

In dit filmpje eis ik waardering, worstel ik met een briefje en kies ik uiteindelijk dan toch de winnaar van het pakket! Namelijk…

Yay!

 

Dansjes!

 

Feest!

 

Met slingers!

Nikki, stuur je je adres naar lisettejonkman [at] gmail.com? Dan zorg ik dat de boeken zo snel mogelijk bij jou komen. Ik wens je alvast heel veel leesplezier! 😀

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.