Workshop: kom ik bij jou in de buurt?

Van veel mensen die Schrijven kreng! hebben gelezen, krijg ik verzoekjes om eens een workshop bij hen in de buurt te komen geven. Dat vind ik echt awesome! Alleen ben ik niet zo goed in overzicht houden, dus wil ik graag van jou weten waar ik naartoe moet. Waar moet ik gaan zoeken, zeg me waar ik heen moet gaan… //Ik Mik Loreland-modus UIT – Lees snel verder en help me!

Van veel mensen die Schrijven kreng! hebben gelezen, krijg ik verzoekjes om eens een workshop bij hen in de buurt te komen geven. Dat vind ik echt awesome! Alleen ben ik niet zo goed in overzicht houden, dus wil ik graag van jou weten waar ik naartoe moet. Waar moet ik gaan zoeken, zeg me waar ik heen moet gaan… //Ik Mik Loreland-modus UIT – Lees snel verder en help me!

Foto: Chris Heijmans

‘Waarom kom je niet eens in Boekhandel X een workshop geven?’ vroeg een lezeres Y laatst. ‘Daar woon ik vlakbij, dan kan ik op de fiets. Lijkt me super!’

Mij lijkt dat ook super, maar dan wil ik wel graag weten dat er meer mensen komen dan alleen lezeres Y. Waarmee ik overigens niet wil zeggen dat lezeres Y geen enorme tofferd is, hoor. Ik wil alleen graag nog bizar grote hoeveelheden chocolade kunnen inslaan bij de supermarkt en dat lukt niet als ik al mijn geld opmaak aan het land doorreizen om lezeressen te ontmoeten. En jongens, jullie weten hoe belangrijk chocolade voor mij is.

Waar moet ik heen?

Maar wat wil ik nu van jou? Nou, ik wil graag weten in welke stad jij een workshop van mij zou willen bijwonen. Daarmee help je me enorm, want het heeft natuurlijk weinig zin als ik een workshop in Eindhoven geef terwijl al mijn potentiële workshoppers zich in Groningen bevinden. Vink de plaats van jouw voorkeur aan in de poll hieronder of laat een comment achter, dan help je me enorm! Je mag ook meerdere steden aanvinken.

In welke stad zou jij graag een Schrijven kreng!-workshop bijwonen?

Groningen
Leeuwarden
Assen
Emmen
Zwolle
Lelystad
Almere
Amsterdam
Arnhem
Nijmegen
Rotterdam
Utrecht
Den Haag
Breda
Tilburg
Eindhoven
Den Bosch
Middelburg
Maastricht

Poll Maker

 

 

Wat kost dat?

Allemaal leuk en aardig, Lis, maar als ik me helemaal scheel moet betalen om bij zo’n workshop te zijn, kom ik zelfs niet als je hem in mijn achtertuin geeft.

Begrijpelijk! Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik nog niet tot op de euro nauwkeurig een indicatie van de prijs kan geven, maar waarschijnlijk zal die tussen de 30 en 45 euro per persoon liggen. Ook al kun je nu nog niet erg veel met die info, het leek me toch handig om dit alvast met je te delen 🙂

 
Foto: Jeroen Mies Fotografie

Waar gaat het over?

Nu ben ik natuurlijk ook benieuwd over welke aspecten van het schrijven jij graag meer wilt weten. Er is namelijk ZOVEEL leuk aan schrijven! Zou je jouw voorkeur hieronder willen aanvinken? Je mag ook meerdere opties aankruisen, natuurlijk! Als je ‘other’ kiest, zou ik het tof vinden als je een korte uitleg geeft.

 

Waarmee wil jij graag aan de slag in een Schrijven kreng!-workshop?

Hoe maak je sterke personages die aanvoelen als echte mensen?
Hoe ontdek je wat jouw soort humor is en hoe maak je je lezers aan het lachen?
Schrijvers & social media: hoe profileer je jezelf online?
Let’s plot: hoe maak je een strakke spanningsboog en een goed gedoseerde tijdlijn?
Maak het awesome: wat zijn de ingrediënten van een kick-ass verhaal?
Show, don’t tell: hoe verander je je lezer van een toeschouwer in een hoofdrolspeler?
Other
Please Specify:

Poll Maker

 

 

Ik ben erg benieuwd naar jouw voorkeuren. In ieder geval alvast enorm bedankt voor het lezen en invullen 🙂

 

Als je liever een-op-een schrijfcoaching wilt: dat kan! Kijk voor meer informatie daarover op www.schrijvenkreng.nl. Daar kun je het boek overigens ook bestellen (met handtekening, yay!).

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.