Ik geef een workshop tijdens het YA Summer Camp!

Heb je zin om een fantastisch verhaal te schrijven? Tijdens het YA Summer Camp van Storm Publishers volg je vijf dagen lang workshops, waardoor je gaat bruisen van de inspiratie (en ook nog eens iets opsteekt – winnen!). En ik ben erbij! Op 22 juli kom ik je vertellen hoe je je verhaal awesomificeert.

Heb je zin om een fantastisch verhaal te schrijven? Tijdens het YA Summer Camp van Storm Publishers volg je twee dagen lang workshops, waardoor je gaat bruisen van de inspiratie (en ook nog eens iets opsteekt – winnen!). En ik ben erbij! Op 22 juli kom ik je vertellen hoe je je verhaal awesomificeert.

 

Wie, wat, waar, wanneer?

Je kunt je nog inschrijven voor het YA Summer Camp (vanmiddag waren er nog 4 plekken, dus er is wel een beetje haast bij). Als je een plaatsje weet te bemachtigen, kun je je van 20 tot en met 24 juli helemaal onderdompelen in je verhaal. En dan ook nog samen met mede-schrijveloerussen 🙂 Ben je erbij, dan verblijf je vijf dagen lang in groepsaccommodatie Roerdinkhof, in Winterswijk Woold. Voor het programma klik je hier.

Hoe awesomificeer je je verhaal?

Tijdens de twee uur durende workshop ‘Hoe awesomificeer je je verhaal?’ besteed ik aandacht aan wat een verhaal een goed verhaal maakt. Hoe maak je je personages menselijk? Hoe verwerk je humor in je verhaal, zonder dat het slapstick wordt? Hoe werkt dat hele ‘show, don’t tell’-gebeuren nou precies? Natuurlijk zet ik jou ook aan het werk. Ik zeg lekker nog niet wat voor opdrachten ik je geef, maar neem wel je inspiratie en een open mind mee. (Je zwemspullen hoef je dan weer niet bij je te hebben. Je wordt niet thuisgebracht.)

Workshops, gastcolleges en meer (kreng!)

Sinds het verschijnen van mijn hup-ga-nou-eens-schrijven-gids Schrijven kreng! geef ik regelmatig workshops, gastcolleges en lezingen. Zo bood ik onder andere Eerste Hulp Bij Schrijven tijdens het I LOVE BEAUTY Event en vertelde ik in een gastcollege aan de Fontys Hogeschool Tilburg waar de studenten Creatief Schrijven op moeten letten bij het schrijven van hun boek. Wil je me ook graag boeken (of een gesigneerd exemplaar van Schrijven kreng! bestellen)? Kijk eens op mijn gloednieuwe website Schrijven kreng! 🙂

Zie ik je op 22 juli op het YA Summer Camp?
 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.