E-book De vier stadia van verval + gratis fragment

Nadat ik iedereen bijna drie weken de kop gek heb gezeurd over dat verhaal waarmee ik de Harland Awards Verhalenwedstrijd won, is De vier stadia van verval nu eindelijk te downloaden via Amazon! En als bonus kun je in deze blog alvast een stukje lezen 🙂

Nadat ik iedereen bijna drie weken de kop gek heb gezeurd over dat verhaal waarmee ik de Harland Awards Verhalenwedstrijd won, is De vier stadia van verval nu eindelijk te downloaden via Amazon! En als bonus kun je in deze blog alvast een stukje lezen 🙂

Dit was de eerste keer dat ik het proces van begin tot eind helemaal in eigen hand heb gehouden, onder het mom ‘zelluf doehhoen!’. Zelf de redacteur en corrector kiezen, en het allerleukste: zelf een omslag bedenken en dat samen met een door mij gekozen vormgever uitwerken! Aangezien ik de minst georganiseerde persoon op deze planeet ben, wilde ik wel eens zien of ik het überhaupt rond zou krijgen. En nu is het gelukt! YAY! Rijk zal ik er niet van worden, maar dat was ook nooit het plan 🙂

 

Waar gaat het over?

Wanneer hij na een sabbatical terugkeert naar Nederland, ontdekt Mark Bouwer dat zijn huurder al drie maanden lang geen cent betaald heeft. Hij zet koers naar zijn woonboerderij in the middle of nowhere om uit te zoeken wat er mis is. Daar stuit hij echter alleen op een noodkreet van de huurder. Mark is gedwongen af te dalen in zijn duistere verleden. Een verleden dat geduldig op hem heeft liggen wachten…

 

Maar ik heb geen Kindle!

No problemo. Je kunt via Amazon of je eigen appstore heel makkelijk de gratis Kindle-leesapp downloaden. Die zet het bestand voor je om, zodat je het ook op je telefoon, tablet en computer kunt lezen. Hiep hoi!

 

Maar ik heb geen creditcard!

Dit probleem kan ik helaas niet voor je oplossen, maar wie weet is er wel iemand in je omgeving die je even lief aan kunt kijken? En anders… eh… pak ik dat probleem wel aan als het zich massaal voordoet.

 

Mag ik alvast een stukje lezen?

Natuurlijk! Hier zijn de eerste 1800 woorden 🙂

 

KLIK HIER om het e-book op Amazon te bekijken en te downloaden.

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.