NIEUWE WEBSITE | ik ben terug!

Het mocht even duren – anderhalf jaar, om precies te zijn – maar ik ben er weer! Of nou ja, ik ben natuurlijk niet écht weg geweest. Ik durfde alleen een hele tijd geen mensen naar mijn website toe te sturen, want die was misschien een héél klein beetje gehackt en stond ineens vol Russische porno en reclame voor blauwe potentiepilletjes.

Ik heb geprobeerd de hackers te slim af te zijn, maar laten we eerlijk zijn: daar ben ik gewoon niet handig genoeg voor. En hé, ik wilde toch al een hele tijd overstappen van Joomla naar WordPress. Een betere gelegenheid dan deze zou er waarschijnlijk nooit meer komen. En nu ik een nieuwe website heb, betekent het dat ik ook weer durf te bloggen! YEAH.

Zoals je misschien al wel gezien hebt, is mijn nieuwe website nog niet helemaal af. Maar in ieder geval zul je er geen blote Svetlana’s in compromitterende poses meer op aantreffen, wat ik persoonlijk al best een overwinning vind. Ik begrijp dat er ook mensen zijn die mijn website nu een stuk minder interessant vinden, maar ik troost mezelf met de gedachte dat dat waarschijnlijk ook niet het publiek is dat ik probeer te bereiken met mijn boeken.

Misschien leuk om even een update te geven van mijn huidige bezigheden, aangezien ik al zo lang niets meer heb gepost. Waar werk ik momenteel allemaal aan?

Verkikkerd deel 3

Als je me een beetje volgt op social media, weet je dat ik afgelopen zomer officieel begonnen ben aan het derde deel in de Verkikkerd-reeks. Eerder had ik het verhaal al in grote lijnen op papier, maar echt beginnen deed ik nooit. Totdat ik in de zomervakantie Verkikkerd en Verslingerd herlas (ja, ik herlees mijn eigen boeken soms – ik ben óók gewoon verliefd op Kikker, hoor) en dacht: WAAROM IS ER GEEN DEEL 3??? En vanaf dat moment heb ik netjes iedere week een stuk geschreven. En het leukste nieuws: jij kunt meelezen! Ik post in de speciale Verkikkerd-Facebookgroep stukjes uit de ongecorrigeerde eerste versie van het boek. Waarschijnlijk ligt dit boek begin 2019 in de winkels!

Magic Inc

Samen met Martin Gijzemijter schrijf ik een Young Adult-serie, genaamd Magic Inc. Dat is waarschijnlijk geen nieuws voor je, want we schrijven er al een tijdje aan. Het gaat over de uitvinding van magie als consumentenproduct. Verder hebben we het qua inhoud tot nu toe nog netjes onder de pet weten te houden (en voor twee van zulke kletskousen is dat echt een wereldprestatie, geloof me!). Inmiddels zijn we bijna klaar met de defintieve eerste versie, nadat we ‘m zo’n 500 keer herschreven hebben. We zijn er inmiddels achter dat samen een boek schrijven láng niet zo makkelijk is als we dachten, maar dat het wel heel interessant is en totaal andere resultaten oplevert dan wanneer we in ons eentje iets schrijven. Magic Inc verschijnt ergens in 2019, maar wanneer precies durf ik nog niet te zeggen.

En 2018 dan?

Nu hoor ik je denken: ‘Dat is allemaal leuk en aardig, Lis, die boeken in 2019, maar gebeurt er in 2018 dan nog wat? Het is pas februari, volgend jaar is nog vet ver weg!’
En daar heb je natuurlijk helemaal gelijk in. Ik vind wachten tot volgend jaar óók nog veel te lang duren, dus zijn er twee projecten waar ik momenteel aan werk die als verschijningsdatum ‘zomer 2018’ en ‘eind 2018’ hebben, maar totdat ik een echte datum heb om me aan vast te houden, kan ik daar helaas nog even niet duidelijker over zijn. Dus: JA! Er komen in 2018 maar liefst twee nieuwe projecten van mij uit. No worries! Zodra ik meer mag vertellen, doe ik dat natuurlijk direct 🙂

 

Als je graag het laatste nieuws als eerste wilt weten, kun je me ook volgen op Facebook, Instagram of Twitter. Daar loopt trouwens op dit moment een winactie: ik geef 2x mijn nieuwste roman Helemaal het einde weg! Op Valentijnsdag (morgen) kies ik de winnaars, dus als je nog mee wilt doen is enige haast wel geboden, haha.

Tot snel! Ik beloof dat het niet wéér anderhalf jaar gaat duren voordat ik weer eens blog.

Liefs,
Lis

 

PS: Echt vijf miljoen miljard hartjes voor Martin! Ik durf het niet eens ‘hulp’ te noemen, je hebt eigenlijk gewoon alles voor me gedaan. THANKS DUDE. (Lees trouwens HIER mee met Martins nieuwste roman De Zeven Hemels van Hilda Hel!)


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.