COVER REVEAL Onbreekbaar #1 – Buren with Benefits

Jullie stellen al maandenlang vragen over deel 1 in de Onbreekbaar-trilogie en ik wil ze al maandenlang beantwoorden, maar er moesten eerst nog wat dingen geregeld worden. Nu is eindelijk het moment aangebroken: op 1 augustus verschijnt Buren with Benefits, dus ik ga de cover laten zien en alle veelgestelde vragen beantwoorden!

Allereerst de flaptekst en de cover, anders scroll je daar toch maar naar door (dat zou ik zelf wel doen, in ieder geval):

Buren with Benefits

Abigail Martens werkt in een café en woont nog steeds in een studentenkamer (meer kan ze niet betalen). Is dit het grote mensenleven waar ze van droomde?

Ferdinand Frericks kan niet wachten tot zijn studentenleven begint. Hij sluit zich aan bij een studentenvereniging en stort zich op de avontuurtjes met zijn studiegenotes. Ondertussen blijft hij zijn buurvrouw Abby maar op onhandige momenten tegen het lijf lopen. Zij maakt iets anders in hem los dan alle hockeyblondines bij elkaar.

Als Abby haar blaaskakerige buurjongen Ferdi ontmoet, is haar eerste gedachte dat hij een dertien-in-een-dozijn-corpsbal is. Ze besteedt geen extra aandacht aan hem, maar dan leert ze onverwachts een heel andere kant van hem kennen…

MOOI HÈ? Aaah ik ben er zo blij mee! Zoals je ziet is het een Kobo Original. Gisteren deelde ik het alvast op mijn besloten Facebookgroep (lid worden mag altijd) en daar begon iedereen zich prompt zorgen te maken: kun je ‘m wel lezen als je geen Kobo hebt?

De Onbreekbaar-trilogie heb ik speciaal voor KoboPlus geschreven, en hij is nu ook ruim een jaar alleen te lezen via KoboPlus. Dat is een ebook-abonnementsdienst waarbij je voor € 9,99 per maand onbeperkt ebooks kunt lezen.

Maar ik heb geen Kobo!

Geen probleem! Je kunt de boeken die je via KoboPlus downloadt ook lezen op je smartphone, tablet of via de Bol.com leesapp. En mocht je een Kobo Reader aanschaffen, dan kun je ‘m daar ook gewoon op lezen, natuurlijk.

Maar ik heb geen KoboPlus!

Dat valt te verhelpen, natuurlijk 🙂 Voor € 9,99 per maand kun je een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten, en nu is er ook nog een actie dat je de eerste 30 dagen gratis mag lezen (vrijblijvend!).

Maar ik hou helemaal niet van ebooks!

Wat jammer! Als je de Onbreekbaar-trilogie liever als paperback leest, zul je toch nog even tot 2020 moeten wachten, vrees ik. Sorry! Als het helpt: ik vond een paar jaar geleden ebooks ook echt heel stom en lastig, maar tegenwoordig vind ik het eigenlijk wel handig dat ik altijd en overal kan lezen op mijn telefoon, zonder met boeken te slepen (vooral in deze bloedhitte, holy crap). Dus geef het misschien eens een kans, zoals je hierboven kunt lezen zijn de eerste 30 dagen gratis. Wie weet bevalt het je stiekem toch wel een beetje 🙂

Wanneer verschijnen Onbreekbaar deel 2 en 3 dan?

Als je op 2 augustus deel 1 al uit hebt en bang bent dat je nu oneindig lang moet wachten: vrees niet! In oktober kun je het tweede deel in de Onbreekbaar-trilogie al verwachten, en in december deel 3! En dan bedoel ik dus echt oktober en december van DIT JAAR, hè. 2018. Je begrijpt dat ik me dan ook he-le-maal de tandjes aan het tikken ben.

En Verknocht dan?

Deel 3 in de Verkikkerd-reeks verschijnt nog steeds zoals gepland in 2019, en die kun je wél lezen als ebook én paperback. En er is nog een leuke extra verrassing, maar daar vertel ik je later meer over!

Heb je nog meer vragen over KoboPlus, dan kun je altijd deze overzichtelijke FAQ even lezen: >>klik<<

Ik hoop dat ik zo alle vragen heb beantwoord! Wil je toch nog iets weten, roep het gerust. En wil je gewoon gezellig samen met mij dansjes doen in de comments over HOE SUPERTOF HET IS DAT DIT BOEK AL OVER 5 DAGEN VERSCHIJNT, dan mag dat natuurlijk ook altijd.

 

Liefs,

Lis


Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.