NIEUWTJE: er komt een Onbreekbaar-kaartenset!

Nadat de Onbreekbaar-trilogie als Kobo Original verscheen én nu in paperback uitkomt, lanceer ik in samenwerking met Martin Gijzemijter een heuse kaartenset met quotes uit de serie. Leuk om naar je vrienden, familie of je lief te sturen (of gewoon om lekker zelf te houden, natuurlijk).

De eerste twee Onbreekbaar-kaarten

Martin en ik hebben al twee kaarten ontworpen: Ik zou het graag voor je doen, ik heb er alleen geen zin in (uit Buren with benefits) en Overdag droom ik van je en ’s nachts hou je me wakker (uit Onbegrensde liefde). Er komen nog drie verschillende kaarten bij. In totaal wordt het dan een set van 10 kaarten (2×5 verschillende) en natuurlijk 10 enveloppen, in een mooi en bijpassend doosje. Dit zou niet mogelijk zijn zonder hulp van de epische kaartenkoning Martin Gijzemijter, wiens webshop en kennis ik hiervoor mag lenen, dus neem vooral ook een kijkje op zijn website!

Ter voorkoming van doemscenario’s

Omdat ik geen idee heb hoeveel interesse erin is en ik niet A) al mijn geld erin wil steken en vervolgens jarenlang met een lege bankrekening en een huis vol kaarten blijven zitten, of B) veel te weinig bestellen, waardoor ik een deel van jullie moet teleurstellen, ga ik werken met een voorinschrijving.

Hoe werkt het?

Het is heel simpel: je stuurt mij een berichtje via het contactformulier, met als onderwerp: Reservering kaartenset.

In het bericht vermeld je:

  1. Je naam,
  2. Je adres,
  3. De gewenste hoeveelheid kaartensets die je wilt reserveren.

Je hoeft nog niet te betalen, maar ik zou het wel heel prettig vinden als je alleen een set reserveert als je echt de intentie hebt hem ook te kopen, anders vindt doemscenario A straks alsnog plaats, ahum.

Extraatje: pre-orderkorting

Je helpt mij door te pre-orderen. En als mensen mij helpen, wil ik graag iets terugdoen. Daarom betaalt iedereen die pre-ordert geen €15,95 voor de kaartenset, maar €14,95!

Spannend (ook voor mij)!

Zodra we een lanceringsdatum hebben, zal ik die natuurlijk ook van de daken schreeuwen. Ik vind het allemaal vet spannend, want ik heb nog nooit zoiets gedaan. Al jullie enthousiasme rond het verhaal van Ferdi en Abby waardeer ik ontzettend! Ik hoop dat er genoeg reserveringen binnenkomen om dit initiatief waarheid te maken. Mijn doel is om in ieder geval quitte te spelen, dus alle hulp is welkom!

Liefs,

Lis

PS: Wil je graag een boek van mij bestellen? Als je het via deze linkjes doet, krijg ik een paar procent van jouw bestelde bedrag:

Onbreekbaar 1 – Buren with benefits
(ebook – nu tijdelijk slechts €4,99)
(paperback – €15,00)
(luisterboek – €17,99)

Onbreekbaar 2 – Onbegrensde liefde
(ebook – nu tijdelijk slechts €4,99)
(paperback – €15,00)
(luisterboek – €17,99)

Onbreekbaar 3 – Op gevoel
(paperback – €15,00)
(luisterboek – €17,99)

Onverbeterlijk
(ebook only, slechts €3,99)

Verkikkerd

Verslingerd

Verknocht

Helemaal het einde

Glazuur

Schrijven, kreng!

Festivalkriebels

De vier stadia van verval


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.